Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχω ελπίδες;


Nemeςiς

Recommended Posts

Γεια σας.Είμαι μαθητής 2 Λυκείου και θέλω κάποιες συμβουλές.Θέλω να περάσώ πολυτεχνίο και συγκεκριμένα μηχανικός περιβάλλοντος.Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και είμαι απο τους καλύτερους στα μαθηματικά γενικής και κατεύθυνσης συγκεκριμένα έχω 20 και στα δύο.Όμως δεν τα πάω καλά στην φυσική έχω 16 και 18 διότι γνωρίζω οτι δεν χρειάζεται πολύ για του χρόνου.Γενικά φέτος δεν διάβασα και πολύ.Μάλιστα πάω και φροντηστήριο.Τώρα θέλω την άποψη σας ως πιο έμπειροι,επειδή έχετε περάσει αυτό το στάδιο να μου δώσετε ορισμένες συμβουλές για του χρόνου.Έχω ελπίδες να περάσω στην κατάσταση που βρίσκομαι.Έπίσης φυσική 1 Λυκείου δεν ξέρω καθόλου καλά λόγο του καθηγητή μας.Αυτό με φοβίζει.Φυσικά του χρόνου είμαι αποφασισμένος να δώσω το 100%.

Link to comment
Share on other sites

αν το θέλεις πολύ , τότε έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις , τον τρόπο θα το βρείς . Ένα είναι σίγουρο ότι περιέχει πολύ δουλειά. Καλή επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι τοσο καλος στα μαθηματικα τοτε δε θα ειναι καθολου δυσκολο να μαθεις και να αφομοιώσεις τις εννοιες της φυσικης.

Αν προετοιμαστεις καλα δεν υπαρχει περιπτωση να μη περασεις στη σχολη που θελεις.

Link to comment
Share on other sites

Nemeςiς, μου κάνει εντύπωση που είσαι καλύτερος στα μαθηματικά από την φυσική, εγώ ήμουν ακριβώς το αντίθετο. Βέβαια, ο καθένας έχει την ιδιαίτερη κλίση του.

 

Αν προσπαθήσεις, φυσικά και θα μπεις στη σχολή που θέλεις. Και η σχολή που θέλεις για μένα, αυτήν την εποχή, έχει το μεγαλυτερο ενδιαφέρον από όλες τις άλλες πολυτεχνικές σχολές.

 

Ωστόσο, οφείλω να σου πω ότι πρέπει λίγο να ψάξεις το θέμα λίγο καλύτερα. Οι Μηχ. Περιβάλλοντος μέχρι και σήμερα έχουν περιορισμένα Επαγγελματικά Δικαιώματα και ενώ είχαν σχέδιο να αποδοθούν τα αντίστοιχα του τμήματος, το σχέδιο είναι ακόμα στα σκαριά.

 

Προς Θεού, δε θέλω να σε αποτρέψω από το να διαλέξεις αυτήν την σχολή, απλά ενημερώσου ώστε να ξέρεις...

Link to comment
Share on other sites

αδερφέ καταρχήν πρίν διαβάσω τα σχόλια και μένοντας μόνο στον τίτλο περίμενα να βρώ ένα γράμμα για το ύστατο χαίρε από αυτό το μάταιο κόσμο :)

το 20 που βγάζεις τώρα στα μαθηματικά δε λέει και πολλά. στις πανελλήνιες περίμενε κοντά στο 16 αλλά αν σκεφτείς ότι το άριστα (στα μαθηματικά πάντα) κυμαίνεται κάθε χρόνο στο 17-18 έχεις περάσει σίγουρα πολυτεχνείο.κυνήγησέ το και διάβασμα σε όλα τα μαθήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.