Icecut Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Απο τη ΔΕΗ στο τελευταίο στάδιο πριν την υλοποίηση του έργου μου ζητάνε να τους καταθέσω ένα έντυπο αίτησης τελικού ελέγχου.Δε μπορώ να βρω κάτι πουθενά,που υπάρχει αυτό?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilena Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Icecut χρησιμοποίησε το επισυναπτόμενο αρχείο. Υποθέτω ότι σου ζητούν την αίτηση σύνδεσης. Αν κάνω λάθος, πες μας για τι έργο μιλάς. AITHSH SYNDESHS DEH-SAMPLE.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecut Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση και για το υπόδειγμα αίτησης.Εκεί στη ΔΕΗ νομίζω οτι χαζεύουν λίγο.Μου ζήτησαν τελικά τις υπεύθυνες δηλώσεις εγκαταστάτη και ιδιοκτήτη που τους είχα καταθέσει απο εξ'αρχής.Τελικά το ξανατσέκαραν και προχωράμε,να δούμε τι άλλο θα μου ζητηθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Icecut χρησιμοποίησε το επισυναπτόμενο αρχείο. Υποθέτω ότι σου ζητούν την αίτηση σύνδεσης. Αν κάνω λάθος, πες μας για τι έργο μιλάς. Αυτο δεν το χω ξαναδει.Εδω δεν μας εχουν ζητησει ποτε μεχρι τωρα κατι τετοιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Αυτο δεν το χω ξαναδει.Εδω δεν μας εχουν ζητησει ποτε μεχρι τωρα κατι τετοιο! Και πως ενημερώνεις ότι περατώθηκε το έργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα