geogou Δημοσιεύτηκε June 3, 2011 at 06:24 μμ Δημοσιεύτηκε June 3, 2011 at 06:24 μμ Αγαπητοί συνάδελφοι , χωρίς να αποκλείεται κανείς (προφανώς) από την συζήτηση , αυτό που με απασχολεί και θέλω να αναλύσουμε είναι η σχέση των αρχιτεκτόνων με την τέχνη. Και όταν μιλάω για τέχνη εννοώ , ζωγραφική , γλυπτική , κατασκευές , φωτογραφία , video art και οποιαδήποτε άλλη μορφή εκτός του γνωστού τομέα μας , της σύνθεσης δηλαδή, επί των σχεδίων της οικοδομής και της διαμόρφωσης όψεων. Δυστυχώς θεωρώ ότι η χαώδης διαδικασία έκδοσης οικοδομικών και λοιπών αδειών μας έχει καταπιέσει το καλλιτεχνικό κομμάτι του επαγγέλματος , ελπίζω να αποδειχθεί ότι κάνω λάθος. Ας μιλήσουμε λοιπόν για τους αρχιτέκτονες και την τέχνη , τι κάνει ο καθένας μας ? έχουμε τον χρόνο και την όρεξη? Βγάζει κάποιος χρήματα από τέτοιες ασχολίες? Θα ήταν καλό αν ανοίξει η συζήτηση , να δούμε και παραδείγματα δουλείας μας . Στο ότι η αρχιτεκτονική είναι και τέχνη δεν έχω καμία αμφιβολία , πόσο όμως ασχολούμαστε με την τέχνη γενικότερα? Ευχαριστώ.
sovatzou Δημοσιεύτηκε June 4, 2011 at 01:06 μμ Δημοσιεύτηκε June 4, 2011 at 01:06 μμ Προσωπικά , έχω ήδη συμμετάσχει σε 2 εκθέσεις ζωγραφικής. Βέβαια ασχολούμαι από πολύ μικρή.
VVT Δημοσιεύτηκε June 25, 2011 at 10:30 μμ Δημοσιεύτηκε June 25, 2011 at 10:30 μμ Σπίτι Boeing 747 Πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο σπίτι στο Malibu, το οποίο είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά πρωτότυπο. Ο λόγος; Το σπίτι αυτό έχει κατασκευαστεί από κομμάτια ενός παλιού Boeing 747 που αγόρασε η Francie Rehwald το 2006, στην τιμή των $30.000. Η ολοκλήρωση του «Wing House», όπως ονομάζεται, χρειάστηκε 5 χρόνια! Σπίτι Boeing 747
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα