Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας-Ν3919/2011


Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων.

 

Διάβασα το άρθρο 7 το Ν3919/2011 με τίτλο "Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων"

 

Διαβάστε καλά και πολλές φορές τον τίτλο και παρακαλώ ελάτε να μου εξηγήσετε εαν ταιριάζει με αυτά που γράφει μέσα το άρθρο του 7 με τίτλο Μηχανικοί.

 

Σύμφωνα με την παρ.1 β) "Η Δ.Ε του ΤΕΕ όταν περιέρχεται στην αντίληψή του περίπτωση συνομολογήσεως από μηχανικό σύμβασης, της οποίας η αμοιβή φαίνεται ασυνήθιστα χαμηλή τον καλεί εγγράφως να δικαιολογήσει το ύψος της ζητώντας τις διευκρινήσεις που κρίνει σκόπιμες. Εφόσον οι εξηγήσεις του ενδιαφερόμενου δεν κριθούν ικανοποιητικές, το Δ.Σ. του Τ.Ε.Ε. μπορεί να ασκεί πειθαρχική δίωξη κατά τις κείμενες διατάξεις."

 

Αυτή είναι η αρχή επαγγελματικής ελευθερίας;;;;;;;;;. Και επίσης οι εισφορές επί της αμοιβής των μηχανικών θα υπολογίζονται στην αμοιβή που γράφει η σύμβαση μόνον εαν είναι μεγαλύτερη από την γνωστή μας ελάχιστη αμοιβή (που τώρα βαπτίστηκε νόμιμη!!!) ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από την νόμιμη θα υπολογίζονται επί της νόμιμης!!!!! Δηλαδή το ΤΕΕ και το ΤΣΜΕΔΕ να μην χάσουν τα έσοδά τους!!!! Έλεος!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ε καλα τωρα αυτα σε πειραξαν εσενα?

 

γιατι υπαρχει επαγγελμα που λειτουργει ο ανταγωνισμος ή η ελευθερη αγορα στο σοβιετ ρηπαμπλικ οφ γκρις?

 

ζητω το ΤΕΕ, ζητω το εθνος!

 

υστερογραφο: τι καιγεσαι τωρα ρε φιλε? εχεις καμμια αδεια δηλαδη? κατσε να σε παρουνε χαμπαρι απο ΤΕΕ, πολεοδομια, αλλοι συναδελφοι κλπ να δεις αμα σου μεινει τιποτα, ελαχιστες ή οχι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.