Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια οχημάτων οτκζ


Recommended Posts

γεια σας

έχω μια ιδαίτερη περίπτωση, θέλω άδεια προσωρινής αποθήκευσης οχηματων στο τέλος κύκλου ζωής τους, δηλαδή στο υπαίθριο χώρο αποθήκευσης των οχημάτων δεν γίνεται καμία αφαίρεση των υλικών ανακύκλωσης αλλά ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει άδεια συνεργείου σε άλλο χώρο, και όλες οι εργασίες αφαίρεσης γίνονται έκει όπως επίσης θα έχει σύμβαση με εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων όπου θα παίρνουν τα αυτοκίνητα προς ανακύκλωση.

το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω απο που δίνεται η άδεια, η περιφέρεια με στέλνει στο περιβάλλον και το περιβάλλον στην περιφέρεια, όπως επίσης η νομοθεσία για τα οτκζ αναφέρεται μόνο για ανακύκλωση και όχι για προσωρινή αποθήκευση.

αν γνωρίζει κάτι κάποιος θα με βοηθούσε πολύ

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Λίγο μπερδεμένα τα λές.

Ισχύει το Π.Δ. 116/2004 και η 50910/2727/2003. Και αναφέρει προσωρινή αποθήκευση.

Πρώτα πρέπει να γίνει η περιβαλλοντική μελέτη για έγκριση περιβαλλοντικών όρων και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αλλά να ξέρεις ότι εκεί που θα αποθηκεύει κάποιος τα αυτοκίνητα πρέπει ο χώρος να είναι τσιμεντοστρωμένος. Και απαγορεύεται αφαίρεση υλικών σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο. Πρέπει να γίνεται πρώτα απορρύπανση του οχήματος.

Και φυσικά πρέπει να έχει σύμβαση με την ΕΔΟΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.