Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή ασφαλείας σε ρολόϊ ΔΕΗ


mixalio

Recommended Posts

Παιδια τη καλημερα μου σε ολους!Θα ηθελα να σας ρωτησω....Τι διαδικασια θα πρεπει να ακολουθησω για την αντικατασταση της αυτοματης ασφαλειας του μετρητη της ΔΕΗ?Εγινε καινουρια εγκατασταση με νεες γραμμες κουζινα,πλυντηριο κτλ....Ο μετρητης ειχε εγκατασταθει πριν 30 περιπου χρονια!Γινετε να αντικατασταθει ο μετρητης εξ ολοκληρου λογο πολυ κακης καταστασης των εσωτερικων συνδεσεων???Πχ της μπαρας που γινετε η συνδεση της ουδετερωσης???Ολα εχουν σκουριασει λογω ηλικιας....Σας ευχαριστω προκαταβολικα....

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα.

Αν ο μετρητης ειναι πολυ παλιος μπορει να ειναι 5(40) και να θελει αντικατασταση εκτος του μικροαυτοματου.

Κατ αρχας πρεπει να κανεις μια νεα ΥΔΕ που να φαινονται οι προσθηκες. Για να ξυπνησουν τα μαστορια στην ΔΕΗ υπαρχουν δυο τροποι:

1) Να βγαλεις μια φωτογραφια και να κανεις μια σχετικη αιτηση στην ΔΕΗ τονιζοντας την επικυνδυνοτητα της καταστασης (εκδηλωση πυρκαγιας κ.τ.λ.)

2) Να παιρνεις καθε μια ωρα τις βλάβες τηλεφωνο μεχρι να το διορθωσουν. Ιδιεταιρα αποδοτικο ειναι να του "ενοχλεις" γυρο στις 14:00 διοτι οι πρωινοι θελουν να φυγουν στις 13 και οι απογευματινοι δεν εμφανιζονται πριν τις 15.

Καλη επιτυχια!

Link to comment
Share on other sites

Μεταξυ σοβαρου και αστειου τελικα ακροβατουν ολα!!!Χαχαχα!!!!Σ ευχαριστω!!!Αυτο μαλλον θα κανω....Ας αρχισω να γινομαι ενοχλητικος λοιπον.......Τι σημαινει αυτο το 5(40) στο μετρητη?

Link to comment
Share on other sites

5A βασικη ενταση και 40Α μεγιστη ενταση. Καθοριζει ποια ειναι η μορφη της καμπυλης σφαλματος συμφωνα με το IEC62053 και ποιο το μεγιστο ρευμα. Δες τις τυποποιημενες παροχες. Πλεον στα μονοφασικα η ΔΕΗ βαζει μονο 10(60).

Ετσι μπορεις να βαλεις και 50Α ασφαλεια και να εχεις φορτια μεχρι και 16kVA.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.