Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμογέφυρα σε ένωση δομικού στοιχείου


deathlok

Recommended Posts

ο ενεργειακός επιθεωρητής πως θα το διαπιστώση, θα πάρει το σκεπάρνι να σκάψει το σοβά να δεί αν η μόνωση ειναι μέσα ή έξω?

τοτεε 1 σελ 49

• Τα δελτία αποστολής των οικοδομικών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τη θερμομονωτική προστασία του κτηρίου κατά την ανέγερση ή ανακαίνισή του και στα οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται ο τύπος των υλικών και να συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

• Φωτογραφικό υλικό κατά την φάση κατασκευής στο οποίο θα φαίνεται με ευκρίνεια ο τρόπος τοποθέτησης και το είδος της θερμομόνωσης που εφαρμόστηκε στο κτηριακό κέλυφος. Σε τουλάχιστον μία φωτογραφία θα πρέπει να παρουσιάζεται μια γενική άποψη του κτηρίου.

 

 

τα παραπανω εδαφια καλο ειναι να αναγραφονται στη ΜΕΑ ως προειδοποιηση στον εργολαβο για να εχει παραστατικα και φωτογραφιες

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλησπέρα αντιμετωπίζω κι εγω το ιδιο πρόβλημα καθως λόγω επαφής απο τον ενα τοιχο με ομορρο και απο τον απεναντι του μελλοντικά με ομορο (εχω χτισει στα ορια του οικοπεδου και μια εξωτερικη μονωση φεροντος οργανισμου θα με εκανε να μπω στα ορια του γειτονικου οικοπεδου) η μονωση του φεροντος οργανισμου και των κολωνων θα γινει εσωτερικα. Επειδη κι εγω δεν μπορω να βρω πλησιεστερες θερμογεφυρες σκεφτομαι μηπως η αντιμετωπιση τους ως εξωτερικες (πχ ΕΞΓ 14) ειναι ακριβως το ίδιο αναφορικά με το ποια ειναι η οδευση των απωλειων θερμοτητας. Δλδ αν στη θερμογερθρα ΕΞΓ 14 ο μονωση ειναι εσωτερική παλι την ιδια διαδρομη δεν ακολουθει η ροη θερμοτητας στα σημεια ενωσης ή το καταλαβαινω λαθος;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.