Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια λεβητοστασίου


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Υπάρχει μία περίπτωση, ιδιοκτήτης Διαμερίσματος, σε οικοδομή, θέλει να έχει αυτόνομη θέρμανση στο διαμέρισμά του. Μέχρι στιγμής είχαν κοινό λέβητα στην οικοδομή. Μπήκε λοιπόν , στη διαδικασία να βάλει δικό του λέβητα, μέσα στο ήδη υπάρχων λεβητοστάσιο, το οποίο είναι καθ΄όλα νόμιμο. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να βγεί κάποια άλλη άδεια ''λεβητοστασίου'', γιαυτή του την ενέργεια, και αν ναί ,τί διαδικασίες χρειάζονται και για τί κοστολόγια μιλάμε;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει μελέτη θέρμανσης;; Αν ναι τότε δεν μπορεί εκτός εάν κάνει τροποποίηση μελέτης θέρμανσης και μαζέψει υπογραφές 100% των ιδιοκτητών (υποθέτω ότι δεν υπάρχει καταστατικό οικοδομής;;).

Link to comment
Share on other sites

Αν τακτοποιήσει τα διαδικαστικά που αναφέρονται παραπάνω νομίζω πως θα πρέπει να ελεχθούν οι ελάχιστες αποστάσεις των κανονισμών για τη χωροθέτηση του λέβητα μέσα στο χώρο του λεβητοστασίου, δηλαδή επιτρέπεται κατ αρχήν και αν ναι χωράει?

Link to comment
Share on other sites

Όντως, καταστατικό οικοδομής δεν υπάρχει και ναι, υπάρχει μελέτη θέρμανσης. Όσον αφορά τις αποστάσεις απο τον λέβητα και γενικά διαστάσεις, τις καλύπτει και με το παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.