Μετάβαση στο περιεχόμενο

architect-7

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

architect-7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια. ΟΚ...δική μου λαθως εντύπωση. Είναι 4χ6. .Το γράφει πάνω στο καλώδιο Νικοστρι. Απο εκεί το ξέρω. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, για τριφασικό ρεύμα Νο2, σε μονοκατοικία τί διατομή καλωδίου απαιτείται , απο την κολώνα της ΔΕΗ, ώς την χελώνα; Έχει γίνει καινούρια σύνδεση και έχω την εντύπωση οτι δεν έχουν βάλει, η ΔΕΗ, τη σωστή διατομή για τριφασικό Νο 2. Ευχαριστώ.
  3. Όντως, καταστατικό οικοδομής δεν υπάρχει και ναι, υπάρχει μελέτη θέρμανσης. Όσον αφορά τις αποστάσεις απο τον λέβητα και γενικά διαστάσεις, τις καλύπτει και με το παραπάνω.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει μία περίπτωση, ιδιοκτήτης Διαμερίσματος, σε οικοδομή, θέλει να έχει αυτόνομη θέρμανση στο διαμέρισμά του. Μέχρι στιγμής είχαν κοινό λέβητα στην οικοδομή. Μπήκε λοιπόν , στη διαδικασία να βάλει δικό του λέβητα, μέσα στο ήδη υπάρχων λεβητοστάσιο, το οποίο είναι καθ΄όλα νόμιμο. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να βγεί κάποια άλλη άδεια ''λεβητοστασίου'', γιαυτή του την ενέργεια, και αν ναί ,τί διαδικασίες χρειάζονται και για τί κοστολόγια μιλάμε; Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα. Είμαι καινουριος χρήστης του φόρουμ. Θα ήθελα να μάθω, άν κάποιος γνωρίζει, πόσο χρεώνει η ΔΕΗ το δίκτυό της σε καινούρια σύνδεση( μόνιμο ρεύμα), σε μονοκατοικία. Συγκεκρυμένα, η τελευταία κολώνα, απο το τοιχείο που πρόκειται να μπεί ο μετρητής, απέχει 52μέτρα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.