Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα αρτιότητας - συμβολαίου


Recommended Posts

Μετά μας φταίει το κτηματολόγιο για τα λάθη του...

η πλάκα είναι ότι απο κουτοπονηριά πολλοί (και μηχανικοί φυσικά) κάνουν αλλαξοκωλιές με τα εμβαδά. Λένε στον όμορο θα σου δώσω εγώ να συμπληρώσεις αρτιότητα και μετά συμπληρώνουν και αυτοί από τον ίδιο! Χαρακτηριστικά σε μια περίπτωση ο "αθεόφοβος" μηχανικός είχε 1 στρέμμα και το διπλασίασε ώστε να βγάλει άδεια ως εντός ζώνης. Εν συνεχεία όταν το έμαθε ο όμορος που του καταπατήσαν το γήπεδο πήγε στα δικαστήρια και το τζιμάνι μηχανικός του πρότεινε να του βγάλει άδεια με τον ίδιο τρόπο!

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Ξέρουμε καλά όλοι μας, ότι 50τμ σε 4 στρέματα είναι αμελητέα ποσότητα και εμπίπτει στα όρια του σφάλματος ειδικά όταν το αγροτεμάχιο έχει μετρηθεί με κορδέλα (ακόμα και το κτηματολόγιο δέχεται απόκλιση στο εμβαδό έως 10%), αυτό για το "αθεόφοβος"... Οι υπόλοιπες απαντήσεις ήταν πολύ χρήσιμες... Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

10 μήνες μετά, αλλά συνάδελφε, το "αθεόφοβος" ήταν και ήπιος χαρακτηρισμός για συναδέλφους που κάνουν τέτοιες μαϊμουδιές...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.