Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμομόνωση-υγρομόνωση δώματος


Recommended Posts

Μετά από καταγγελία, η πολεοδομία ενημέρωσε την αστυνομία ότι η κατασκευή μίας τυπικής θερμομόνωσης - υγρομόνωσης στην ταράτσα (Dow-ελαφρομπετό-ασφαλτόπανο-μωσαϊκό) κτιρίου που κτίστηκε με άδεια το ’71, προϋποθέτει την έκδοση οικοδομικής άδειας. Μπορεί κανένας να με ενημερώσει που βασίζεται η ετυμηγορία αυτή ; Καταλαβαίνει κανένας γιατί δεν είναι μεμονωμένη επισκευή (ΓΟΚ/85 Αρθ.22 παρ.2(ΦΕΚ-210/Α/18-12-85)) δώματος όπου κανονικά δεν απαιτείται οικοδομική άδεια ; Και πόσο θα είναι το κόστος αυτής της άδειας όταν ο προϋπολογισμός του κόστους της θερμομόνωσης-υγρομόνωσης δεν θα ξεπεράσει τα € 3.500 ;;;

Link to comment
Share on other sites

Θα βγάλεις άδεια κανονικά με αναλυτικό προϋπολογισμό και το πιθανότερο είναι να σου βγάλει την ελάχιστη αμοιβή. Μάλλον το όλο ζήτημα προέκυψε λόγω ενσήμων στο ΙΚΑ. Πρόσεξε αν υπάρχουν άλλες παρανομίες όπως υπέρβαση ύψους, στέγη που δεν έγινε, απόλιξη που δεν υπάρχει στην άδεια, γεγονός που κάνει τα πράγματα πολύπλοκα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.