Μετάβαση στο περιεχόμενο

antonio

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

antonio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και βοήθειά σας.
  2. Δεν ξέρω αν είμαι στην κατάλληλη ενότητα αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω να προσλάβω μια κοπέλα σαν γραμματέα-υπάλληλο γραφείου και θέλω να μάθω τις διαδικασίες, την Συλλογική Σύμβαση στην οποία θα βασιστώ και το ποσό του μισθού της. Είναι επείγον γιατί μου είπαν ότι πρέπει να ολοκληρώσω τις διαδικασίες μέχρι την Πέμπτη!!!!
  3. Θα βγάλεις άδεια κανονικά με αναλυτικό προϋπολογισμό και το πιθανότερο είναι να σου βγάλει την ελάχιστη αμοιβή. Μάλλον το όλο ζήτημα προέκυψε λόγω ενσήμων στο ΙΚΑ. Πρόσεξε αν υπάρχουν άλλες παρανομίες όπως υπέρβαση ύψους, στέγη που δεν έγινε, απόλιξη που δεν υπάρχει στην άδεια, γεγονός που κάνει τα πράγματα πολύπλοκα.
  4. Βγαίνει άδεια κανονικά από Πολεοδομία. Θέλει κάτι παρεκλίσεις από Διεύθυνση Γεωργίας αλλά ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει. Μάλλον έιμαι κοντά!!! Αυτά που αναφέρεις solar πιθανότατα ισχύουν για την άδεια λειτουργίας από την οποία απέχω πολύ ακόμα. Petro Δεν είμαι από Αχαϊα. Είμαι από Θεσσαλονίκη.
  5. Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους και δίνω συγχαρητήρια τόσο στους εμπνευστές του συγκεκριμένου εγχειρήματος όσο και στους συμμετέχοντες στην όλη προσπάθεια. Έχω μία περίπτωση αδειοδότησης αποθήκης κάθετου τύπου (σιλό). Υπάρχει ήδη κτηνοτροφική μονάδα με άδεια τόσο οικοδομική όσο και λειτουργίας και μου ζητείται να κάνω προσθήκη τριών σιλό και σπαστήρα(το οποίο δεν ξέρω καν τι είναι). Έχω ακούσει κάτι για εγκριση τύπου ή κάπως έτσι. Βγάζω κανονικά την άδεια για αποθήκη ή παίρνω παρέκκλιση από το Υπουργείο Γεωργίας; Όποιος γνωρίζει σχετικά ας με ενημερώσει. Στα σχετικά θέματα για αδεια γεωργικής αποθήκης που υπάρχουν δεν έβγαλα άκρη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.