Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπόδειξη αυθαιρέτου σε τοπογραφικό εντός οριοθετ. οικισμού


Recommended Posts

Αποτύπωσα πρόσφατα οικόπεδο εντός οριοθετημένου οικισμού, εντός του οποίου βρίσκεται κτίσμα το οποίο έχει ανεγερθεί πρόσφατα χωρίς την έκδοση οικοδομικής άδειας. Σκέφτομαι να δείξω την υφιστάμενη κατάσταση στο τοπογραφικό αναφέροντας το κτίσμα ως 1/Κ. Μήπως θα ήταν καλύτερο όμως να δείξω το οικόπεδο χωρίς το κτίσμα?

Link to comment
Share on other sites

Δουλεια σου ειναι να δειξησ αυτο που βλεπεις και οχι αυτο που ο ιδιοκτητης θελει.αποτυπονουμαι οτι βλεπουμε και οτι υπαρχει .το κτισμα ειναι εκει και δεν μεταφερεται αν προκειται για κατι μικρο που ευκολα χαλιεται τοτε μη το δειχνεισ ομως εδω προκειτε περι ολοκληρης οικοδομης οποτε πρεπει να αποτυπωθει . Δεν θα ειναι το πρωτο τοπογραφικο με αυθεραιτο κτισμα μεσα.Εχε υποπσιν σου οτι αν αποτυπωθει το κτισμα η κατεδαφιση του ανευ αδειας επιφερει προστιμο οσο και σε ανεγερση αυθερετου.Ενημερωσε λοιπον τον ιδιοκτητη για αυτο και δειξε το κτισμα στο τοπογραφικο για να εισαι εσυ καλημενος εγω αυτο κανω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.