Μετάβαση στο περιεχόμενο

νομιμοποίηση αυθαίρετου garage


Recommended Posts

πρόκειται για κατασκευή garage με οικοδομική άδεια της οικίας του '87. Στο παρελθόν είχε γίνει καταγγελία και ο ιδιοκτήτης πλήρωνε το πρόστιμο για χρόνια. Το 2007 με ένσταση του ιδιοκτήτη κ προσκόμιση φωτογραφιών που έδειχναν ότι το garage αποκαταστάθηκε ( χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο) το πρόστιμο σταμάτησε. Ο φάκελος αυθαιρέτου έχει "κλείσει" κ στην πολεοδομία φαίνεται ότι το garage πλέον δεν υπάρχει. Ο ιδιοκτήτης θέλει να το νομιμοποιήσει. Ερώτηση πρώτη: Πρόκειται για νομιμοποίηση αυθαιρέτου ή η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι αυτή της έκδοσης άδειας εφόσον υποτίθεται πως δεν υπάρχει αυθαίρετο? Πως μπορεί να εκδοθεί οικοδομική άδεια εφόσον ποτέ δε μπορούσε να εκδοθεί. Τα δεδομένα της άδειας είναι τα εξής: υπόλοιπο κάλυψης 7,3τ.μ. ενώ το garage είναι περίπου 20 τ.μ..

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει "το γκαραζ αποκαταστάθηκε" και μετα ότι το "γκαράζ πλέον δε υπάρχει" και αφού δεν υπάρχει τι θα νομιμοποιήσει..Για δώσε αναλυτικότερα την πληροφορία (με φοτοσόπ σταμάτησαν τα πρόστιμα?)

Link to comment
Share on other sites

Εαν έχει δικαίωμα λόγω δόμησης και κάλυψης να το νομιμοποιήσει μπορείς να προχωρήσεις έτσι.Το ξανάκανε το γκαράζ γιατί του ήταν χρήσιμο. :smile: 2

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.