Μετάβαση στο περιεχόμενο

miliwtakis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

miliwtakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. δε νομίζω να πρέπει να αλλάξεις τη χρήση, στοιχίζει πολύ... εκτός αν επιμένουν οι ιδιοκτήτες...
  2. για μια αυθαίρετη κατασκευή γκαραζ μπορεί να βγει άδεια από άποψη τετραγωνικών δόμησης αλλά μικρό τμήμα της κατασκευής βγαίνει εκτός του περιγράμματος του κτιρίου, ωστόσο υπάρχει περιθώριο κάλυψης απο την άδεια(μικρό φτάνει μόνο για το τμήμα που βγαίνει εκτός περιγραμματος), πως το δηλώνω στη δήλωση? για τη χρήση ως γκαραζ δηλώνω κ αλλαγή χρήσης?
  3. Καλύφθηκε με γυψοσανίδα κ δήλωσαν ότι δεν υπάρχει ότι μπαζώθηκε. Αλλά υπάρχει.
  4. πρόκειται για κατασκευή garage με οικοδομική άδεια της οικίας του '87. Στο παρελθόν είχε γίνει καταγγελία και ο ιδιοκτήτης πλήρωνε το πρόστιμο για χρόνια. Το 2007 με ένσταση του ιδιοκτήτη κ προσκόμιση φωτογραφιών που έδειχναν ότι το garage αποκαταστάθηκε ( χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο) το πρόστιμο σταμάτησε. Ο φάκελος αυθαιρέτου έχει "κλείσει" κ στην πολεοδομία φαίνεται ότι το garage πλέον δεν υπάρχει. Ο ιδιοκτήτης θέλει να το νομιμοποιήσει. Ερώτηση πρώτη: Πρόκειται για νομιμοποίηση αυθαιρέτου ή η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι αυτή της έκδοσης άδειας εφόσον υποτίθεται πως δεν υπάρχει αυθαίρετο? Πως μπορεί να εκδοθεί οικοδομική άδεια εφόσον ποτέ δε μπορούσε να εκδοθεί. Τα δεδομένα της άδειας είναι τα εξής: υπόλοιπο κάλυψης 7,3τ.μ. ενώ το garage είναι περίπου 20 τ.μ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.