Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πυκνοδομημενό τμήμα πράξης εφαρμογής 1


Recommended Posts

Μου ανατεθηκε αποτυπωση οικοπεδου σε πυκνοδομημενο τμημα πραξης εφαρμογης που εχει εγκριθει η μελετη αλλα εκκρεμει η κυρωση της πραξης εφαρμογης. Στη δηλωση του 651/77 και 1337/83 τι γραφω? Οτι υπαγεται σε καθετσως οφειλων σε εισφορες σε γη και χρημα? Αναφερω οτι εμπιπτει στις διαταξεις του 1337/83 και εκκρεμει η κυρωση της πραξης εφαρμογης? Ευχαριστω εκ των προτερων. Θα μου ηταν πολυ χρησιμο αν καποιος συναδελφος αναφερει τι γραφει στη δηλωση του σε παρομοιες περιπτωσεις.

 

Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι πρέπει να γράψεις ''είναι άρτιο αλλά θα καταστεί οικοδομήσιμο μετά την κύρωση της πράξης Εφαρμογής. Εμπίπτει στις διατάξεις του Ν. 1337/83 και οφείλει εισφορές σε γη και χρήμα.''

Link to comment
Share on other sites

Βγαινουν αδειες στο εν λογω κομματι του σχεδιου πολεως. Απλαστην Πολεοδομια που ειμαι το αντιμετωπιζουν σαν ειναι "κανονικο" σχεδιο πολεως και ισχυουν οι πραξεις αναλογισμου-αποζημιωσεως και οι παραχωρησεις σε κοινη χρηση για τη διανοιξη των δρομων. Απλα το λεω για να ειναι πιο αρτια συμπληρωμένη η δηλωση του 651/77 και 1337/83.

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω το καθεστώς που ισχύει, απ' όσο γνωρίζω το οικόπεδο ή υπόκειται στις διατάξεις του 1337 και έχει εισφορές σε γη και χρήμα ή υπήρχε παλαιό σχέδιο και ισχύουν οι πράξεις αναλογισμού - αποζημειώσεως κλπ.

Link to comment
Share on other sites

σου παραθέτω ενα παράδειγμα σε autocad 2005 προσοχή εχείς πρόσωπο σε δημοτική οδό και ειναι καλό να φαίνεται και η πολεοδομική μελετη σκαναριστεις και βάλτην στο autocad

 

μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω attachement ένα autocad,ευχαριστώ

 

Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.