Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δέσμευση μέρους απαιτούμενων θέσεων στάθμευσης σε όμμορο οικόπεδο ίδιου ιδιοκτήτη


theot

Recommended Posts

Σε εκθεσιακό χώρο εμβαδού σχεδόν 4.500τ.μ δεν μου προκύπτει χώρος για 35 από τις 130 θέσεις στάθμευσης που απαιτούνται και ο μάνατζερ του έργου (constraction manager) με διαβεβαίωσε ότι θα τις μεταφέρουμε σε όμορρο οικόπεδο ίδιας ιδιοκτησίας. Γνωρίζει κάποιος που βρίσκω σχετικές πληροφορίες σχετικά με μία τέτοια μεταφορά και πως αυτό θα πρέπει να αναφερθεί στο διάγραμμα καλυψης; Ξέρω ότι απαιτείται συμβολαιογραφική πράξη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μάλλον άγγιξα θέμα που δεν συνηθίζεται , για να μην πάρω απάντηση. Σε κάθε περίπτωση επειδή η εν λόγω αναθεώρηση προχωράει, ενημερώθηκα από παλαιότερο μηχανικό ότι καταθέτεις το διάγραμμα κάλυψη, εκτελείς την συμβολαιογραφική πράξη και εν συνεχεία την συμπεριλαμβάνεις στον φάκελο της αναθεώρησης. Υποσημειώνεις και τον αριθμό της συμβολαιογραφικής πράξης στο διάγραμμα, ξανασφραγίζεις και είσαι εντάξει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.