Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αιγιαλός?????


Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Κάνοντας ένα τοπογραφικό στον Αλμυρό (Βόλου) διαπίστωσα πως ο αιγιαλός είναι ακριβώς εκεί που είναι η θάλασσα τώρα. Είναι αυτό δυνατόν???

Και επιπλέον υπάρχει γραμμή παραλίας, τα όρια της ιδιοκτησίας είναι μέχρι εκεί??? Στην κτηματική μου είπαν πως στην πολεοδομία Αλμυρού αυτό δέχονται, αλλά υπάρχουν και κάποιοι πολεοδόμοι που διαφωνούν. Εγώ τι να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Είτε κάποιοι διαφωνούν είτε όχι αν αυτός ο καθορισμός έχει δημοσιευτεί αυτός και ισχύει. αν έχει γίνει η απαλλοτρίωση γαι την δημιουργία της παραλίας, τότε οι ιδιοκτησίες είτε είναι δημόσια κτήματα είτε είναι ιδιωτικά, σταματούν στην οριογραμμή της παραλίας. Αν παί όχι πρέπει να δεις πότε έγινε ο καθορισμός και ανάλογα να δείς αν έχει ανακληθεί αυτοδίκαια η απαλλοτρίωση για την παραλία. και βέβαια είναι δυνατόν να είναι ο αιγιαλός να ταυτίζεται με την θάλασσα σήμερα αφού είναι δεδομένο ότι η θάλασσα έχει ανέβει σε σχέση με την ξηρά, εκτός και αν έχει αρχικά καθοριστεί εσθ\φαλμένα ο αιγιαλός.

Link to comment
Share on other sites

μετά από προσπάθεια και πολλά τηλέφωνα...από την κτηματική μου είπαν πως πρέπει να πάω το σχέδιο σε αυτούς, να δουν τον αιγιαλό έτσι όπως εφαρμόζεται και να αποφασίσουν αν χρειάζεται επαναχάραξη ή θα μου θεωρήσουν το σχέδιο όπως είναι (βέβαια στην αρχή μου είπαν να βρω κοινά κτίσματα -από όταν χαράκτηκε ο αιγιαλός, το 80 - με σήμερα και να κάνω γραφική εφαρμογή:))))))το πόσο γέλασα....γιατί απλά όλα στο σχέδιο είναι γραμμένα ως καλύβες και παράγκες)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.