Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με δασαρχείο


ΝΙΚΟΣΤΡΙ

Recommended Posts

Πελάτης μου ενδιαφέρεται για εγκατάσταση φ/β πάρκου 100kw, σε μια έκταση 4,1 στρεμμάτων έβγαλε το τοπογραφικό το πήγε στο δασαρχείο και του αποχαρακτηρίζουν τα 1,5 στρέμματα για εκμετάλλευση ενώ τα υπόλοιπα 2,6 τα θεωρούν δασικά ( υπάρχει χαμηλή βλάστηση από θάμνους ) σε αυτή τη περίπτωση πως θα πάρει και τα υπόλοιπα 2,6 αφού όπως καταλαβαίνεται τα 1,5 στρέμματα δεν είναι αρκετά για 100kw

Link to comment
Share on other sites

ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω !! υπαρχει νομος που επιτρεπει να μπουν φωτοβολταικα σε χαρακτηρισμενα δασικα αγροτεμαχια!! πρεπει να παρεις εγκριση επεμβασης σε δασικη εκταση..ειναι μια διαδικασια που την κανει το δασαρχειο ,ειναι σχετικα χρονοβορα διαδικασια αλλα αν τους πιεσεις λιγο και πεις οτι χανεις προθεσμιες με ΔΕΗ και λοιπα ισως σε εξυπηρετησουν γρηγορα..εμενα μου πηρε 3 μηνες.. φτιαχνει τα χαρτια το δασαρχειο ερχετε μετραει το χωραφι κ.τ.λ..και μετα βγαζει η εφορια την αντικειμενικη αξια καθε τετραγωνικου μετρου της δασικης εκτασης (συνηθως ειναι μικρη) ξαναπας στο δασαρχειο σου κοβει παραβολο και πας και πληρωνεις στην τραπεζα Ελλαδος το ποσο (εγω για 1300τμ δασικου πληρωσα 1400 ευρω),και το παιρνεις για 20 χρονια.για οτι αλλο θες μπορουμε να μιλησουμε και στο τηλεφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.