Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακύρωση τακτοποίησης ως ημιυπαίθριου και τακτοποίηση σαν αυθαίρετο γινεται?


panagiotis29

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Τακτοποίηση με τον νόμο των ημιυπαιθριων έναν αποθηκευτικό χώρο που είχε αλλάξει χρήση σε διαμέρισμα. Το κόστος αυτού ήταν περίπου 20000€. Με ενημέρωσε σήμερα ο μηχανικός οτι θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει με τον νέο νόμο περι αυθαιρέτων με κόστος πολύ χαμηλότερο μια και πρόκειται για πολυκατοικία προ του 83. Μου ανέφερε μάλιστα ένα ποσό γύρω στις 7-8 χιλιάδες. Όπως είναι φυσικό πάω να σκάσω.

Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποια δυνατότητα ακύρωσης της προηγούμενης τακτοποίησης και επιστροφής των χρημάτων ώστε να το ρυθμίσω με τον νέο νόμο.

Link to comment
Share on other sites

Προβλέπεται ναι,αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς.....αναμένουμε.....

 

Χωρίς επιστροφή χρημάτων εννοείται.....

Edited by ΓΙΑΝΝΗΣ Γ
Link to comment
Share on other sites

Μα, αν δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων ποιο το νόημα; Δεδομένου μάλιστα ότι η μια ρύθμιση είναι για 40 χρόνια και η άλλη για 30;

 

Link to comment
Share on other sites

Συμψηφισμός των 2 προστίμων γίνεται.Αν όμως με το παλιό πρόστιμο είχατε προλάβει να περάσετε σε καταβολές το ποσό του νέου προστίμου τα παραπάνω χρήματα δεν επιστρέφονται (ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος) απλώς σταματάνε οι καταβολές εδώ.Οτι δώσατε δηλαδή δώσατε.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολυ και εσάς για την απάντηση. Δυστυχώς ναι..προτίμησα να εξοφλησω εφάπαξ ώστε να επωφεληθώ της έκπτωσης...πλέον με μουτζώνω....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.