Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagiotis29

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panagiotis29

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Είχα την ελπίδα μήπως μπορούσε να γίνει τουλάχιστον μόνωση εξωτερικά μια και θερμοπρόσοψη θα κάνω εσωτερικά ούτως ή άλλως, λόγω συναίνεσης και πάλι.
  2. Καλησπέρα σας. Είμαι ιδιοκτήτης 4ου ορόφου σε τετραόροφη οικοδομή. Απο πάνω μου υπάρχει η ταράτσα της πολυκατοικίας,η οποία είναι κοινόχρηστη βάσει σύστασης, και στην οποία θέλω να κάνω θερμομόνωση. Το πρόβλημα είναι οτι δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες. Δεν υπάρχει κάτι στην ταράτσα πλήν κεραιών και ηλιακών. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ νόμιμα να κάνω αυτή την εργασία χωρίς συναίνεση .
  3. Ευχαριστώ πολυ και εσάς για την απάντηση. Δυστυχώς ναι..προτίμησα να εξοφλησω εφάπαξ ώστε να επωφεληθώ της έκπτωσης...πλέον με μουτζώνω....
  4. Μα, αν δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων ποιο το νόημα; Δεδομένου μάλιστα ότι η μια ρύθμιση είναι για 40 χρόνια και η άλλη για 30;
  5. Καλησπέρα σε όλους. Τακτοποίηση με τον νόμο των ημιυπαιθριων έναν αποθηκευτικό χώρο που είχε αλλάξει χρήση σε διαμέρισμα. Το κόστος αυτού ήταν περίπου 20000€. Με ενημέρωσε σήμερα ο μηχανικός οτι θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει με τον νέο νόμο περι αυθαιρέτων με κόστος πολύ χαμηλότερο μια και πρόκειται για πολυκατοικία προ του 83. Μου ανέφερε μάλιστα ένα ποσό γύρω στις 7-8 χιλιάδες. Όπως είναι φυσικό πάω να σκάσω. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποια δυνατότητα ακύρωσης της προηγούμενης τακτοποίησης και επιστροφής των χρημάτων ώστε να το ρυθμίσω με τον νέο νόμο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.