Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη κλιματισμού (πολεοδομία)


Dimitris_Mech

Recommended Posts

Καλημέρα,

 

Έχω να κάνω μια μελέτη κλιματισμού για ένα μικρό κατάστημα. Το πρόβλημά μου είναι το που θα προβλέψω την εγκατάσταση της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικού (VRV). Μου είπαν από την πολεοδομία ότι απαγορεύεται στον ακάλυπτο και στην πρόσοψη του κτιρίου. Σύμφωνα όμως με τον ΓΟΚ 2831/2000 μπορείς να βάλεις την εξωτερική μονάδα στην πρόσοψη εφόσον δε ξεπερνάει τα 40cm από αυτή. Επίσης, σχετικά με τον ακάλυπτο, ενημερώθηκα από συνάδελφο οτί μπορείς να βάλεις μονάδα εφόσον είναι κλεισμένη σε κουτί (συγκεκριμένες διαστάσεις?) με γρύλια για παροχή αέρα. Προσωπικά απορρίπτω την επιλογή του δώματος καθώς το κατάστημα είναι στο ισόγειο. Τι μου προτείνετε ώστε να γίνει δεκτό στην πολεοδομία?

 

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

καταρχας, ειναι μικρο καταστημα και θα γινει εγκατασταση VRV μοναδας ?? μηπως εννοεις απλο splitaki ? θα προτιμουσα στον ακαλυπτο, μονο και μονο για λογους εμφανισης ( καταστημα ειναι οπως λες εξαλλου), αλλα και πρακτικοτητας ( δεν εκτιθεται σε κοινη θεα και φυσικα δεν γινεται ενοχλητικο προς τους περαστικους)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.