Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάρκα πλαισίου που ζητάει η ΑΤΕ leasing


xristina athina

Recommended Posts

Καλημέρα συναδελφοι και καλή χρονιά σε όλους.Ελπιζω το 2012 να είναι πολυ καλυτερο απο το 2011(γιατι μας μαυρησε την ψυχη :smile: ).Γνωριζει κανεις τι μαρκα πανελ προτεινει η ατε leasing για να σε χρηματοδοτησει για τη δημιουργία πάρκου?προφανως θα ζηταει καποια γνωστη μαρκα π.χ schott,aleo,sanyo. και οχι καποιο πανελ κινεζικης ποιοτητας.εχει ασχοληθεί κανεις με το θέμα???

 

 

ευχαριστω εκ των προτέρων.. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά σε όλους και όλες.

Όταν είχα την πρώτη επαφή με την υπεύθυνη φωτοβολταικών δανείων της ATE νόμιζα ότι θα είχε δικές τις κατασκευαστικές εταιρείες όπως π.χ. η Πειραιώς. Όταν όμως μιλήσαμε μου είπε ότι δεν συνεργάζονται με καμμία εταιρεία κατασκευής. Έπρεπε να επιλέξω εγώ όποια εταιρεία ήθελα.

Κατάλαβα ότι δεν είχαν ιδέα επί του θέματος και θα έχανα και τον χρόνο μου άδικα και δεν πήγα άλλη φορά να τους ενοχλήσω.

 

Γιατί να υπάρχει πρόβλημα για την μάρκα των πλαισίων εφόσον είναι όλα πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς; Μάλλον ψάχνουν για προσκόμματα για να μην δώσουν το δάνειο... :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.