Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επένδυση σε λέβητα pellet ή αλλαγή κουφωμάτων?


vagel!s

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτησω και εγω κατι . . . Μένω σε σπίτι 20ετίας με σχετικά καλή μόνωση στους τοίχους. Τα κουφώματα ειναι ξύλινα, με διπλό τζάμι και λάστοιχα. ΔΕΝ θέλω να το νοικιάσω ή να το πουλήσω, απλα θα ήθελα να έρθει ένας ενεργειακός επιθεωρητής να κάνει μελέτη και να μου πεί το % των απωλειών που έχει το σπίτι μου. Ο λόγος που το κάνω αυτό ειναι γιατι θέλω να βάλω λέβητα πέλλετ παράλληλα με τον λέβητα του πετρελαίου. Το θέμα μου ειναι οτι, αν έχω μεγάλες απώλειες π.χ. απο τα κουφώματα, θα ήταν καλύτερο να επενδύσω εκεί τα χρήματα και να βάλω τον λέβητα αργότερα.

Πού μπορώ να απευθυνθώ και τί κόστος θα έχει μία απλή μελέτη? Οπως καταλάβατε την θέλω καθαρά για μένα. Δεν θέλω πιστοποιητικά κτλ. . . .

Link to comment
Share on other sites

Τα κουφώματα ειναι ξύλινα, με διπλό τζάμι και λάστοιχα

τετοια κουφωματα δεν τα πεταμε με τιποτα για να βαλουμε αλουμινιο

Link to comment
Share on other sites

τετοια κουφωματα δεν τα πεταμε με τιποτα για να βαλουμε αλουμινιο

εκτος και αν ξυλινα με διπλά και λάστιχα ειναι παραδοχες προ 20ετιας. Αν δεν εχουν μια στοιχειωδη συντηρηση και μπάζουν απο παντου μπορεί να τα πετάξουμε.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς σε πρώτη φάση να αλλάξεις μόνο τον καυστήρα.. και αργότερα για βέλτιστη απόδοση λέβητα. Όλα αυτά αν θεωρείς ότι το σπίτι είναι σωστά μονωμένο αλλά μετά από 20 χρόνια μήπως πρέπει να κοιτάξεις ξανά για ''αναβάθμιση'' της μόνωσης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.