Μετάβαση στο περιεχόμενο

vagel!s

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

vagel!s's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να ρωτησω και εγω κατι . . . Μένω σε σπίτι 20ετίας με σχετικά καλή μόνωση στους τοίχους. Τα κουφώματα ειναι ξύλινα, με διπλό τζάμι και λάστοιχα. ΔΕΝ θέλω να το νοικιάσω ή να το πουλήσω, απλα θα ήθελα να έρθει ένας ενεργειακός επιθεωρητής να κάνει μελέτη και να μου πεί το % των απωλειών που έχει το σπίτι μου. Ο λόγος που το κάνω αυτό ειναι γιατι θέλω να βάλω λέβητα πέλλετ παράλληλα με τον λέβητα του πετρελαίου. Το θέμα μου ειναι οτι, αν έχω μεγάλες απώλειες π.χ. απο τα κουφώματα, θα ήταν καλύτερο να επενδύσω εκεί τα χρήματα και να βάλω τον λέβητα αργότερα. Πού μπορώ να απευθυνθώ και τί κόστος θα έχει μία απλή μελέτη? Οπως καταλάβατε την θέλω καθαρά για μένα. Δεν θέλω πιστοποιητικά κτλ. . . .
  2. Υπολογίζω τα κωνικά και μετωπικά γρανάζια, μειωτήρα 450 KW και μου ζητάνε - Απόδειξη ελέγχου υπολογισμών των οδοντωτών τροχών καθώς επίσης και - Υπολογισμό συναλλαγής θερμότητας. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να υπολογιστεί κάτι τέτοιο. Αν ξέρει κανείς, θα με βοηθούσε αρκετά. Κάτι ακόμα. Εκτός απο το MITCalc, γνωρίζετε άλλο πρόγραμμα για υπολογισμό οδοντωτών τροχών?
  3. Καλημέρα σας, κάνω μερικούς υπολογισμούς σε οδοντωτούς τροχούς μειωτήρα. Μου ζητάνε λοιπόν να υπολογίσω και την συναλλαγή θερμότητας. Γνωρίζετε πως μπορώ να το υπολογίσω? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.