johnnie Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλησπέρα, έχω αναλάβει μια περιβαλλοντική για μονάδα επεξεργασίας υλικών κατεδαφίσεων, μήπως γνωρίζει κάποιος, που μπορώ να βρω στοιχεία ή μια ολοκληρωμένη μελέτη, ως παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Έχω μία για μάντρα υλικών οικοδομής. Αν θες γράψε μου το mail σου ώστε να στην στείλω. Πιστεύω ότι μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Αν θέλεις μπορείς να την ανεβάσεις στα downloads στις "Πρότυπες Μελέτες Μηχανικών" ώστε να ωφεληθούν όλα τα μέλη του forum, νυν και μελλοντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 ΟΚ. Το ανέβασα στα downloads στις "Πρότυπες Μελέτες Μηχανικών" ως 'ΜΠΕ Μάντρας Υλικών Οικοδομής'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnie Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Έχω μία για μάντρα υλικών οικοδομής. Αν θες γράψε μου το mail σου ώστε να στην στείλω. Πιστεύω ότι μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. φίλε σε ευχαριστώ πολύ σίγουρα θα μου φανόύν χρήσιμα τα στοιχεία σου. ελπίζω να μπορέσω να σε βοηθήσω και εγώ στο μέλλον κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα