Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια


lefkada

Recommended Posts

Γνωριζετε που πρέπει να απευθυνθώ και τι ακριβώς "παίζει" προκειμένου να κάνω μαθήματα σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια? Το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού, αρκεί??

Link to comment
Share on other sites

Για τις θέσεις των αναπληρωτών απευθύνσου στην Δνση Β'βαθμιας εκπαίδευσης του νομού που θες να διδάξεις. Για φέτος δεν προλαβαίνεις. Οι αιτήσεις έγιναν τον Αύγουστο. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις για την ενισχυτική διδασκαλία (φροντιστήρια στα ΤΕΕ).

Για μόνιμος χρειάζεται να δώσεις γραπτές εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ. Οι εξετάσεις διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο. Τη πρώτη μέρα διαγωνίζεσαι στα παιδαγωγικά και τη δεύτερη μέρα στο γνωστικό αντικείμενο. Η προκήρυξη με την ύλη και τις θέσεις δεν ξέρω αν έχει εκδοθεί. Ρώτα στη Β'βαθμια.

Για να περάσεις πάντως χρειάζεται διάβασμα. Είχα πάει για χαβαλέ πριν 2 χρόνια και είχα γράψει ~5 στο γνωστικό και στα παιδαγωγικά. Η βάση είναι το 6. Επίσης, αν γράψεις 10 και ένας που έχει πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ γράψει 6 θα πάρουν αυτόν λόγω παιδαγωγικών γνώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολυ gnusselt για τις χρήσιμες πληροφορίες. μηπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις και σχετικά με τα ΙΕΚ ιδιωτικά και δημόσια?

Σαν δεύτερη απογευματινή δουλεία ψάχνω στην Αθήνα, γιατι με τα λεφτά απο την πρώτη βλέπω σε λίγους μήνες να μου κάνους έξωση :smile:

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για ιδιωτικά ΙΕΚ δεν γνωρίζω.

Για τα δημόσια ΙΕΚ υπάρχουν : Τα ΙΕΚ το ΟΕΕΚ και τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Για τα πρώτα θα βγει σε λίγο η προκήρυξη (ρώτα σε ένα στη πόλη σου)

Για τα δεύτερα έχει ήδη βγει και μπορείς να την βρεις στο http://www.oaed.gr/Pages/SN_787.pg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.