Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ν.1337/83 αρτιότητα κατά παρέκκλιση


Recommended Posts

Προσοχή γιατί μου έτυχε

Στη συγκεκριμένη ΠΕ όπως και σε κάθε άλλη με παρόμοια περίπτωση πρέπει ο μηχανικός να ψάξει από τα συμβόλαια αν το οικόπεδο είναι δημιουργημένο πριν το 77 όπως προβλέπει το αρθρο 25 αλλιώς δεν είναι οικοδομήσιμο και πρέπει να γίνει διορθωτική ΠΕ.

Κάποιοι τοπογράφοι την πάθανε σε αυτήν την ΠΕ από ότι έμαθα γιατί δήλωσαν ότι είναι μη άρτιο αλλα οικοδομήσιμο το οικόπεδο

Link to comment
Share on other sites

Αλλη ερώτηση σχετική με το α.25 του 1337/83. Αν ένα οικόπεδο εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου υπάρξει σχέδιο, αλλά μετά, ένα τμήμα του ρυμοτομείται και δεν έγγράφεται κτήριο 50τμ, μπορεί ναι υπαχθεί στην φράση του ιδίοτ άρθρου η οποία λέει:

"...Το ίδιο ισχύει και για τα οικόπεδα που καθίστανται μη άρτια λόγω ρυμοτομίας, ανεξάρτητα απο τον χρόνο ρυμοτόμησής τους" :?:

Link to comment
Share on other sites

acnt, όχι διότι αυτό ισχύει για τα άρτια οικόπεδα.

στο άρ 25 υπάγονται τα μή άρτια. Αρα αν μετα τη ρυμοτόμηση δεν εγγράφεις κάτοψη 5*10=50τμ...... αποχαιρέτα το γιατι μόλις έγινε προσκυρωτέο. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.