Jump to content

GRTOPO

Υπερσυντονιστής
 • Content Count

  2,098
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

GRTOPO last won the day on April 7 2015

GRTOPO had the most liked content!

Community Reputation

401 Πολύ καλή

About GRTOPO

 • Rank
  Υπερσυυντονιστής

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

8,869 profile views
 1. τα emails που εστάλησαν απο την ΑΑΔΕ είναι ΓΕΝΙΚΑ!!! Δεν έχει γίνει διασταύρωση ποια ακίνητα έχουν δηλωθεί και ποια όχι..... Οπότε έστειλαν σε ΌΛΟΥΣ όσοι κατέχουν ιδιοκτησιες σε νομούς όπου έληξε ο προθεσμία και τα έχουν δηλωμένα στο Ε9!!!
 2. 30 Μ από γραμμή Αιγιαλού (για κατοικία) 50μ για ξενοδοχείο
 3. Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν το lsid ανήκει στον εκλιπόντα, καθώς τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στη βάση μας είναι λίγα. Αν ξέρει κανείς την ημερομηνία γέννησής του (καθώς είναι δηλωμένες και δύο διαφορετικές ημερομηνίες) ή το email τότε ίσως να μπορέσω να το ταυτοποιήσω.
 4. Δεν τον ήξερα, νεότερος εκείνος γαρ. Είμαι σίγουρος ότι η περιγραφή σου ανταποκρίνεται !!! Κρίμα! Κρίμα ! Κρίμα!!!
 5. μολις το έγραψα στην αρχική αναρτηση
 6. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, συνέβη σήμερα 11/5/19 και ώρα 11:50 το μεσημέρι ατύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε το πρωί στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι. Πιο συγκεκριμένα, οδηγός ΙΧ , κινούμενη από Γέρακα προς Κηφισίας, στη προσπάθειά της για αλλαγή λωρίδας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος του αριθμού 87, στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δύο άτομα, που βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα. Στη συνέχεια το όχημα πέρασε στο αντίθετα ρεύμα κυκλοφορίας με συνέπεια μια διερχόμενη μοτοσυκλέτα να ανατραπεί στην προσπάθεια του αναβάτη να αποφύγει το αυτοκίνητο. Τραγικός απολογισμός ήταν ο ένας από τους δύο πεζούς να χάσει επί τόπου τη ζωή του από τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πεζός και ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα που βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα της Δουκίσσης Πλακεντίας ήταν τοπογράφοι και έκαναν μετρήσεις. Η τροχαία ερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος. Πηγή : tanea.gr Ταχεία ανάρρωση στους επιζήσαντες... Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου!!! Ο συνάδελφος που έχασε τη ζωή του είναι ο Λεωνίδας Σιδέρης, Τοπογράφος Μηχ Ε.Μ.Π. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Τρίτη 14/5 και ώρα 18:00 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παιανίας
 7. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, συνέβη σήμερα 11/5/19 και ώρα 11:50 το μεσημέρι ατύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε το πρωί στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι. Πιο συγκεκριμένα, οδηγός ΙΧ , κινούμενη από Γέρακα προς Κηφισίας, στη προσπάθειά της για αλλαγή λωρίδας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος του αριθμού 87, στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δύο άτομα, που βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα. Στη συνέχεια το όχημα πέρασε στο αντίθετα ρεύμα κυκλοφορίας με συνέπεια μια διερχόμενη μοτοσυκλέτα να ανατραπεί στην προσπάθεια του αναβάτη να αποφύγει το αυτοκίνητο. Τραγικός απολογισμός ήταν ο ένας από τους δύο πεζούς να χάσει επί τόπου τη ζωή του από τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πεζός και ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα που βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα της Δουκίσσης Πλακεντίας ήταν τοπογράφοι και έκαναν μετρήσεις. Η τροχαία ερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος. Πηγή : tanea.gr Ταχεία ανάρρωση στους επιζήσαντες... Τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου!!! Ο συνάδελφος που έχασε τη ζωή του είναι ο Λεωνίδας Σιδέρης, Τοπογράφος Μηχ Ε.Μ.Π. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Τρίτη 14/5 και ώρα 18:00 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παιανίας View full είδηση
 8. Όχι Ηλία, αλλά η αίσθηση είναι πως θα δωθεί, καθώς α) ΔΕΝ έχει οικονομικό αντίκτυπο & β) υπάρχουν ΠΟΛΛΑ αιτήματα ειδικά από την επαρχία όπου οι συνάδελφοι εκεί δε προλαβαίνουν τα τοπογραφικά και τις δηλώσεις για το Κτηματολόγιο....... ίσως να δωθεί (δλδ σίγουρα) αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία γι αυτή τη περίπτωση.
 9. Καλησπέρα. Η άποψή μου είναι ότι αν δεν προορίζεται το τοπογραφικό ως συνημμένο σε πράξη εμπράγματου δικαίου...... ΔΕΝ κάνουμε περιττές εργασίες!! Τουτ' έστιν... δεν ανεβάζουμε τιποτα στη βάση του Ε.Κ. Άλλωστε η υποχρέωση ανάρτησης στο site της Ελλ. Κτηματολόγιο προκύπτει μόνο όταν πρόκειται να γίνει κάποια μεταβολή στο ιδιοκτησικό καθεστώς και στις χωρικές μεταβολές. ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! Εκτός αυτού, πέραν του χρόνου που χρειάζεται να σχεδιασθεί ένα τοπογραφικό, χρειάζεται ακόμα μισός χρόνος για τη διαμόρφωση του Τ.Δ σε μορφή που απαιτεί το Ε.Κ..... γιατί να το κάνετε??? θα πληρωθείτε?
 10. Καλησπέρα. Έχω αγοράσει ένα μεταχειρισμένο nikon nivo 2c και δεν μπορώ εδώ και δύο μήνες να βρω τρόπο να κατεβάσω τα αρχεία του οργάνου πέραν της μορφής txt.

  Το κακό είναι πως το αρχείο που κατεβάζω μου δίνει όλες τις μετρήσεις σε χ,ψ,ζ, ενώ εγώ θέλω και σε γωνίες και απόσταση. Συν τις άλλης μου κατεβάζει πρώτα όλα τα σημεία και μετά όλες τις στάσεις έχοντας σαν αποτέλεσμα να μην ξέρω τι πήρα και από που. Γνωρίζεις κάποιος τι πρέπει να κάνω, Η εκδοσή του είναι η Survey Pro 4.9. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 11. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ γι άλλη μια φορά!!!!!!
 12. Tον ακριβέστερο από τους δύο.... κι αν είναι ίδιας ακρίβειας και οι δύο τότε τον φθηνότερο. ο geomax είναι 2,5 mm/km σε alle retour ... O stanley????
 13. η ταυτοποίηση στο ΚΕΠ γίνεται online, κατά συνέπεια η ενεργοποίηση είναι ΑΜΕΣΗ
 14. Γενικά το η εμβαδομέτρηση της ιδιοκτησίας είναι στο layer topo_prop (13) και πρέπει να είναι ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ, του οποίου όμως οι πλευρές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ με τις γραμμές (ή πολύγωνα) των υλοποιημένων και ανυλοποίητων ορίων layers BOUND_IMPL (1) & BOUND_UNIMPL (2).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.