Μετάβαση στο περιεχόμενο

netmin909

Core Members
 • Περιεχόμενα

  422
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

31 Καλή

3 Ακόλουθοι

Σχετικά netmin909

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. προφανως και αστιευομουν jojo!!
 2. jojo σβήσε το δεν θα έχουμε παρεξηγήσεις!
 3. Ο δυσμενέστερος ισχύει, μέχρι την ένταξη στο σχέδιο. Προφανώς για να οριζεται ΜΣΔ, η περιοχή εχει επιλεγεί προς ένταξη.. κάποτε.. Π.χ. αν θες να κανεις βιομηχανια με 0.9 ΣΔ και έχεις μέσο συντελεστή 0,8 θα πας με 0,8
 4. Όλη η συνδεση κολλάει στην άσφαλτο σχεδιάζοντας βέβαια και την απαραίτητη διαγράμμιση στην κεντρική νησίδα. Για το τμημα του δημοσίου πληρωνεις σε ένα ταμείο, πρώην Τ.Ε.Ο, δεν ξέρω πλέον πως το ονόμασαν αλλα πληρώνεις ετήσιο μίσθωμα.
 5. Έλα πες αλήθεια εσυ το έβαλες....
 6. Πριν τον κόμβο του κλειδιού δεξιά έχει μια μικρή αψίδα ( φαίνεται από την εθνική). Πανω!!! στην αψίδα έχει ένα καρφί με 2 ροδέλες....Κάπου νομίζω έχω τιμές σε hatt αγροκτήματος κλειδιού. Ούτε τα μνημεία δεν σεβόμαστε αν είναι να κλείσει η όδευση.
 7. Σωστά τα λες Jojo αλλά προς τι τότε η βεβαιότητα του Ιδιωτικού Δάσους? Πιθανόν να αναφέρεται στην πράξη χαρακτηρισμού έτσι αλλά δεν ξέρω τι δικαιώματα δίνει αυτό στον "ιδιοκτήτη".
 8. Έγω θα παραμείνω στο δασικό κομμάτι του θέματος. Πως είσαι τοσο σιγουρος οτι προκειται για ιδιωτικό δάσος? Ειναι κληροτεμάχιο η αναδασμός?
 9. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ tetris. Αν και πιστεύω οτι για το συγκεκριμενο ζήτημα εχουμε αποφάσεις του Αρείου Πάγου που καταλήγουν και στο αντίθετο. Και πάλι σε ευχαριστώ.
 10. Το 2012 γίνεται απαλλοτρίωση και αποκόπτει από το αγροτεμάχιο 210 τ.μ. και απομενουν 3940 τ.μ.
 11. Ναι προϋπήρχε. Του 1960 είναι πάνω κάτω. Στο συγκεκριμένο αγρόκτημα δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα αυτοτελές τεμάχιο διανομής πλάκα πλάκα... Δεν γνωρίζω αυτήν την διάταξη Παύλε αλλά αποφάσισα ότι δεν θα κρίνω εγώ την νομιμότητα των μετεγεγραμενων συμβολαίων.
 12. Το 1973 αγοράζεται ένα τεμάχιο 3500 τ.μ. Το 1977 αγοράζονται από τον ίδιο ιδιοκτήτη αλλά δυο όμορα με διαφορετικά συμβολαία και η συνολική έκταση ανέρχεται σε 4150 τ.μ. Με πρόσωπο σε δρόμο διανομής. Δεν έχω τα συμβόλαια του 1977. Το 1985 εκδίδει ΟΑ εμφανίζοντας το ως ενιαίο. Μεχρι εδώ όλα καλά. Το 2012 γίνεται απαλλοτρίωση και αποκόπτει από το αγροτεμάχιο 210 τ.μ. Και η αγροτική οδός γίνεται παράπλευρη σύμφωνα με την μελέτη οδοποιίας. Ποιος λογίζεται ως χρόνος δημιουργίας; Το 1977 που αγοράζει το τελευταίο τμήμα η το 1985 που εκδίδει την ΟΑ ως ενιαίο; Μαλλον πρέπει να ψάξω το συμβόλαιο του 1977...
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.