Μετάβαση στο περιεχόμενο

netmin909

Core Members
 • Περιεχόμενα

  450
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

45 Καλή

3 Ακόλουθοι

Σχετικά netmin909

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.999 profile views
 1. να συμπληρώσω, αν μου επιτρέπει ο συνάδελφος., 3. Το σφαλμα των οροσήμων ποιο είναι και πως μοιράστηκε?
 2. Επίσης... η απαλλοτρίωση σου, ειναι προ του 1967 που διανοίχθηκε το οδικό κύκλωμα κασσάνδρας, και η εφαρμογή της γραφική. Τα 11 τ.μ. σε διανομη που έχει και απαλλοτρίωση μου φανταζει αστείο νούμερο προς συζήτηση. Επίσης δεν ήταν μελέτη της Εγνατίας αλλά της Περιφέρειας.
 3. Ίσως να δεις για τα 90 τ.μ. επιπλέον που πολυ σωστά λέει ο Δημήτρης αν στην περιοχή δεν υπάρχει επιπλέον περιορισμός για μέγιστη 200 τ.μ. ανεξαρτήτως εμβαδού. εδιτ Καλησπέρα Δημήτρη!
 4. Συνάδελφε, μια πρώτη εκτίμηση από μένα Έχεις ενα αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο (ας υποθέσουμε) 9 στρ. α) Σήμερα κατάτμηση δεν θα δώσει 2 άρτια καθώς εκτός από άλλους περιορισμούς που πιθανόν να υπάρχουν σίγουρα δεν εξασφαλίζονται 25μ πρόσωπο σε δρόμο β)κάθετες εκτος σχεδίου απαγορεύονται, και ακόμα και ανα επιτρέπονταν η δόμηση θα παρέμενε 200 τ.μ. στο όλον. γ) δρόμους δεν δημιουργούμε οι ιδιώτες αλλά το κράτος. δ) τα πουρναράκια πίσω και η μορφολογία δεν μου αρεσουν, δες αν εχει δασικούς χάρτες η περιοχή.
 5. H Συκια στο υδραγωγείο έχει θεριέψει και εινακ δύσκολο να έχεις ορατότητες πλέον.. με το ζόρι έστησα gps και κουτσό πηρα κάποιες μετρήσεις.
 6. Αν απαλλοτριωθηκε ως εκτος σχεδιου για διάνοιξη διαπλάτυνση εθνικών και επαρχιακών οδών η αυταποζημιωση υπολογίζεται και σαν εισφορα σε γη νομίζω, αν αυτό ενταχθεί σε σχέδιο.
 7. Σε ευχαριστώ Δημήτρη.
 8. Καλημέρα, προσπαθώ να βρω την πρώτη νομοθετική ρύθμιση για δόμηση πλησίον ρεμάτων. Βρήκα, το άρθρο 6 του Ν. 880/79 που δεν φαίνεται να τροποποιεί κάποιο παλιότερο και αναφέρεται στην οριοθέτηση χωρίς να κάνει λόγο για αποστάσεις. Εχει κάποιος υπόψη του κάτι προγενέστερο? Πιο πολύ με ενδιαφέρει για τα εκτός σχεδίου. π.χ. Το 1977 αν ένα ρέμα διερχόταν εντός της ιδιοκτησίας τι διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί για την έκδοση οικοδομικής άδειας? σας ευχαριστώ.
 9. netmin909

  Ν.651/77 και Ν.1337/83

  Η ΕΕΜΚ θα αφορά την κοπή των δέντρων!
 10. netmin909

  Ν.651/77 και Ν.1337/83

  http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=1%2B0mGANvlro%3D&tabid=777&language=el-GR Σε αυτο αναφέρεται λιγο διαφορετικά αλλά το ουσιάστικο ζήτημα παραμένει.
 11. netmin909

  Ν.651/77 και Ν.1337/83

  Στην νέα (sic) 651/77 που ενσωματώνουμε ακόμα και στα τοπογραφικά αδείας έχει βάλει μια πρόταση το υπουργείο που δεν υπήρχε παλιότερα. (Εντός του οικοπέδου και κατα μήκος του προσώπου του δεν υπάρχουν δέντρα που προστατεύονται απο την δασική νομοθεσία). Αντιμετωπίζω οικόπεδο εντός πράξης εφαρμογής που έχει μέσα 7 μεγαλά πεύκα. Για να βγαλει ο ιδιοκτήτης μια άδεια της προκοπής θα πρέπει να κόψει μερικά. Μπορεί ή επειδή ειναι πεύκα θα εχει θέμα η ΕΕΜΚ? Στην 651/77 τι γράφουμε? Ευχαριστώ!
 12. η 1353 τι λέει για τα 7.80? γιατι χρήζει ανασύνταξης? τροποποιήθηκε η ρυμοτομία? μα τα 7,80 αναγκαστικα προσκυρώνονται σε σένα. Ο δήμος γιατι πλήρωσε τα 7,80? να τα κάνει τι? Όλα λαθος μου φαίνονται.
 13. Νομίζω αυτό που λες θα ειχε έχει κάποια λογική αν και ζητάει πιστοποιητικο μεταγραφης αλλα το δέχεται και χωρίς αυτό/
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.