Jump to content

dsworks

Core Members
 • Content Count

  866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

dsworks last won the day on December 17 2015

dsworks had the most liked content!

Community Reputation

395 Πολύ καλή

3 Followers

About dsworks

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Συνάδελφε, καινούργιος, υποθέτω. Καλώς ήλθες στο επάγγελμα και στο forum. Σιδεροκέφαλος! Σε ό,τι είπα παραπάνω και ό,τι είπε ο Δημήτρης (παρένθεση: να τον ακούς τον Δημήτρη, ό,τι πει είναι λίρα εκατό), είναι σημαντικό να μας πεις ποιό από όσα αναφέρονται στο ΦΕΚ αφορά εσένα... ... καθώς η περίπτωσή σου δεν είναι πράξη εφαρμογής, είναι όμως αναγκαστική απαλλοτρίωση... ... δηλαδή άλλο μεγάλο κεφάλαιο για μελέτη... ... για παράδειγμα, στο ΦΕΚ που μας λες, τα (2), (3), (4), (5) είναι κήρυξη απαλλοτρίωσης, και τα (6), (7), (8), (9), (10), (11) είναι παρακατάθεση αποζημίωσης η οποία ουσιαστικά είναι η ολοκλήρωση μιας απαλλοτρίωσης... ... εσύ ψάχνεις κάτι σαν τα (6), (7), κλπ, δεν σου φτάνει απλά η κήρυξη.
 2. άλλο ένα πακέτο παρατάσεων: ΦΕΚ 2708/Β/02.07.2019 http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFqnM3eAbJzrXdtvSoClrL8WV10BfAfsLbuFUDqazHcNeJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtb2JFQUHiHYeewAfJUjGwJfMRzYu4GII15r4TOh2-XeR έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει πλέον περιοχή που να λήγει πριν τον Σεπτέμβριο.
 3. Ρε σεις, σας έχει βαρέσει η ζέστη; Τα ειδοποιητήρια του Μαΐου βγήκαν στην ώρα τους και ήταν να πληρωθούν μέχρι την Παρασκευή που πέρασε (28/6). Για του Ιουνίου, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Προς τι η γκρίνια για το συγκεκριμένο θέμα;
 4. Κατά τα φαινόμενα, είναι πράξη αναλογισμού για διάνοιξη/διαπλάτυνση επαρχιακής οδού... ... αν είναι έτσι, εκτός σχεδίου, εντός ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ,... ... πρόσωπο στο όριο της απαλλοτρίωσης εφόσον αυτή ολοκληρώθηκε... ... και πρέπει να μελετήσεις πολύ περισσότερο το θέμα «πράξη εφαρμογής», είναι προφανές ότι δεν το έχεις.
 5. σχετικό-άσχετο: το 2019-5 του ΕΦΚΑ πήρε παράταση, αλλά ό,τι έχει σχέση με το ΕΤΕΑΕΠ (2019-5, 2018 4η δόση, 2017 4η δόση) λήγει σήμερα!
 6. ... ο επίλογος... https://www.bbc.com/news/av/world-europe-48797883/genoa-s-giant-bridge-towers-demolished Genoa's giant bridge towers demolished https://www.protothema.gr/world/article/903649/genova-eduposiaki-katedafisi-tis-gefuras-pou-katerreuse-kai-skotose-43-anthropous/ Γένοβα: Εντυπωσιακή κατεδάφιση της γέφυρας που κατέρρευσε και σκότωσε 43 ανθρώπους
 7. Δημήτρη καλό μεσημέρι... ... θα διαφωνήσω, δεν πρόκειται για παράταση της προανάρτησης (η οποία λογικά θα κατέβει σαν ηλεκτρονικό σύστημα μέσα στην εβδομάδα)... ... αλλά για απλό ορισμό ενός χρονικού περιθωρίου για ατελή κατάθεση των ελλείψεων... ... από εκεί και πέρα, αναμονή 7 μήνες για την κανονική ανάρτηση.
 8. Από όσο έχω προσέξει, το σύστημα του ΕΦΚΑ κάνει περίπου 3 μέρες για να εμφανίσει την πληρωμή μέσω e-banking, και περίπου άλλο τόσο για να την συμπεριλάβει στην εξόφληση. Με το σύστημα του ΕΤΕΑΕΠ, μάλλον λειτουργεί λίγο διαφορετικά, είναι σαν να φορτώνει μαζικά πληρωμές/εξοφλήσεις όταν βγάζει τα επόμενα ειδοποιητήρια. Σε κάθε περίπτωση, δεν ξεπερνάνε το μήνα.
 9. Το ότι ενώνει δύο οικισμούς, συνηγορεί για δευτερεύον επαρχιακό, αλλά ας μην κάνουμε μαντεψιές. Αν θέλει η συνάδελφος ας μας πει τους δύο οικισμούς ή μία ενδεικτική θέση του σημείου που την ενδιαφέρει.
 10. προς το παρόν από zougla.gr https://www.zougla.gr/money/forologika/article/ktimatologio-stis-186-ksekina-i-silogi-diloseon-gia-kefalonia-zakin8o-ke-i8aki Λασίθι, Ηλεία, Μαγνησία, ενώ ξεκινάνε από 18/6, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη
 11. κάτι μου λέει ότι με το Λασίθι έχουν κάνει κοτσάνες... ... θα γίνει κανά μπλέξιμο στο τέλος... ... δεν το βλέπω σε ΦΕΚ και το site του Κτηματολογίου δίνει 7/10/2019 (!!!)... ... κάτι δεν πάει καλά.
 12. Σωστό, μόνο που το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει πάρει απόφαση από τις 5/6, δεν έχει ανακοινώσει τίποτα (λήγει σήμερα, και τώρα είναι 11:50), και έχει βγει ο ανάδοχος από προχθές βράδυ και το έχει «μαρτυρήσει»... ... το μεγάλο μυστικό..! Παίρνει παράταση μέχρι 29 Ιουλίου, και από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασίσει ο επόμενος υπουργός για παράταση μέσω υπουργικής απόφασης. edit: πάντως, το 29/7 έχει περαστεί σε κάποιες από τις περιοχές της Ηλείας που είδα.
 13. όντως είναι και οι δύο ομάδες, εκτός από το Λασίθι.
 14. Άνοιξε και 3ο topic με παρατάσεις κτηματολογίου... ... σε λίγο θα γίνουμε τόσο μπάχαλο όσο και στο υπουργείο... στο άλλο topic αναφέρω τα 2 ΦΕΚ με τις υπουργικές αποφάσεις-πακέτα, να πω επίσης ότι φαίνεται ότι πήρε την 2η παράταση η Ηλεία, και την ανακοίνωση την κάνει η κοινοπραξία(!!!), πριν από την Ελληνικό Κτηματολόγιο ΑΕ http://www.patrisnews.com/ktimatografisi-stin-periferiaki-enotita-ilias-ktima-2016/ Κάτι η ζέστη, κάτι οι εκλογές...
 15. Για την πρώτη ομάδα, το ΦΕΚ της ΥΑ έχει βγει και είναι το 2245/Β http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFqnM3eAbJzrXdtvSoClrL8Xr8Ex4HtQ9YliYHTRwL0-OJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtZhibYgRqU_G9ByLdYY7tnVn3zsCl4B7_YTjhdMOcKkC Είναι το 2ο ΦΕΚ με ΥΑ του υπουργείου, μετά το 2102/Β katrmp, δεν είναι καθόλου σίγουρο τι παρατάσεις θα δώσει ο επόμενος υπουργός.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.