Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

netmin909

Core Members
  • Περιεχόμενα

    645
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by netmin909

  1. Τα είπες ολα με τον όνομα τους... ειδικα το μέσα σε παρένθεση ειναι ιδιαίτερα εύστοχο.
  2. Αρα η απόσταση των 50 μέτρων για ξενοδοχεία μπήκε το 1978 για πρώτη φορά ?
  3. Τα κέντρα αποκατάστασης παιρνουν συνηγορία παρεκκλίσεων απο το υπουργείο υγείας και μπορούν να πάρουν το 0,54. Πριν προχωρήστε δείτε λίγο το θέμα του ΚΕΣΥΠΟΘΑ.
  4. Τους δρόμους των διανομών και των αναδασμών γιατί τους πετάς από έξω ?
  5. Deleted Για κάθε αντιδικία ή αναφορά ή επίκληση συντονισμού δεν κάνουμε χρήση τον χώρο στο Δημόσιο φόρουμ αλλά κάνουμε αναφορά στο θέμα (3 τελίτσες δεξιά και επιλογή Report) και θα το δει ο αρμόδιος συντονιστής της ενότητας. Παρακαλώ να μη επαναληφθεί και να μη συνεχίσει ο "διάλογος" αυτού του τύπου στο θέμα. Θα διαγραφούν άνευ άλλης ενημέρωσης αν γίνει. Didonis
  6. Το έγγραφο αυτό το κρατούσα χρονια χωμένο σε συρταρι και νομίζω κακώς δημοσιεύτηκε στο φόρουμ. Υπήρχαν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό το έγγραφο. Ο Δήμος Ρόδου δεν προχώρησε περαιτέρω, φοβούμενος μην δημιουργηθεί γενικότερο πρόβλημα στην επικράτεια. Από τότε δεν έχει εκδοθεί άδεια σε τυφλό σε νατουρα. Και φανταστείτε σχεδόν όλη η Λίνδος είναι σε νατουρα...
  7. Δες μήπως εισαι στα 500 μέτρα απο τον οικισμο τοπογράφων, είναι πιο κοντα.
  8. Υπάρχει τροποποίηση σε αυτό αλλα δεν την έχω πρόχειρη...
  9. Προσφατα tetris έβγαλα άδεια εισόδου - εξόδου στην θέση που η δουλεία συμβάλλει στην δημόσια οδό.
  10. Μπορείς να βάλεις το topo_prop στο πραγματικό όριο και το dgm_prop_final στο καεκ, εξηγώντας στην τεχνική έκθεση τον λόγο.
  11. Μάλλον υποχρεώσεις από ρυμοτομία είναι Δημήτρη… αν καταλαβαίνω καλα
  12. Οι χρήσεις των ΓΠΣ είναι δεσμευτικές. Ειδικά μετά το 1997. Η πολεοδομική μελέτη είναι ΠΔ, ΤΟ ΓΠΣ υπουργική απόφαση. Εκεί είναι το πρόβλημα.
  13. Η αλήθεια είναι Ότι κανονικά χρειάζεται εναρμόνιση της πολεοδομικής μελέτης με τις χρήσεις του ΓΠΣ. Κατά τα δυο είναι δεσμευτικά όποτε οι επιτρεπόμενες χρήσεις είναι η τομή των δυο χρήσεων. Αυτή είναι η επικρατούσα άποψη στις πολεοδομίες της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει βέβαια και η εξαίρεση σε μια ΥΔΟΜ, που δίνει χρήσεις σύμφωνα με το πρόσφατο ΓΠΣ.
  14. Μήπως η απόφαση του 1986 αφορα χρησικτησία και όχι ανώμαλη? Μήπως κάνανε μουχτι το κληροτεμάχιο? δώσε περισσότερες πληροφορίες συνάδελφε.
  15. O κύριος JoJo πάσχει απο τριγωνομετρικότητα οξείας μορφής και χρήζει άμεση; θεραπείας με ανεξάρτητα τοπογραφικά, με τιμές S1 = 100, 100, 10.
  16. Φήμες λένε ότι δεν υπήρχε back up… η ότι το back up ήταν σε υπολογιστή που ήταν στο δίκτυο.
  17. Σωστά Tetris, θεώρησα δεδομένο ότι εχει τις διαστάσεις για να ενταχθει στην παρέκκλιση ανάλογα με το βάθος του γηπέδου.
  18. Η αγροτική οδός λειτουργεί σαν κανονικό όριο και αφήνεις 5 μέτρα.
  19. Τελικά μετά τις επεξηγήσεις του Ν.4819/2021, άρθρο 162, συμφωνούμε όλοι ότι οι συντελεστές δόμησης του άρθρου 33 του 4759/2020, έχουν ισχύ μόνο στις περιοχές που δεν έχουμε πολεοδομικό σχεδιασμό πρώτου επιπέδου?
  20. Το θέμα Δημήτρη είναι ότι δεν το γράφει η απόφαση το έτος 1970. το γράφει η αγωγή. Η απόφαση γράφει δέχεται την αγωγή, αναγνωρίζει την ενάγουσα κυρία του ακινήτου.
  21. Οι Τούρκοι από βόρεια Ελλάδα έφυγαν το 1923, Άρα αν η κόρη το 1970 ήταν 30 ετών ψιλό φτάνουμε στην ημερομηνία. Η πρώτη σκέψη λέει ότι εφόσον δέχεται την αγωγή δέχεται και το σκεπτικό αυτής. Η δεύτερη σκέψη λέει ότι κρίσιμος χρόνος είναι η ημερομηνία κατάθεσης αγωγής, άρα πάλι καλύπτεται ο Ιούλιος του 1977 αφού γίνεται αναφορά στο ΑΚ 1045. Η Τρίτη σκέψη λέει 20 χρόνια από την απόφαση , όποτε την κάτσαμε. Η Τετάρτη σκέψη είναι το 1997 που βγαίνει η απόφαση. αληθεια την νομική ερμηνεία από ποιον να την ζητήσω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.