Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπάρχουσα οικ. άδεια με λάθος μετρήσεις


Recommended Posts

Σε παλαιά ισόγεια οικοδομή βγαίνει άδεια προσθήκης ορόφου το 1963. Οι υπολογισμοί όμως τόσο της επιφάνειας του υπάρχοντος όσο και της προσθήκης είναι λάθος και τα πραγματικά τετραγωνικά είναι περισσότερα. Λανθασμένο είναι και το τοπογραφικό που φαίνεται ορθογώνιο ενώ είναι παράγωνο και κατά τι μικρότερο. Αργότερα γίνεται και αυθαίρετη προσθήκη ενός δωματίου στο ισόγειο, το οποίο κλήθηκα κατ' αρχήν να ρυθμίσω.

Ερώτηση: Θεωρούνται υπέρβαση δόμησης τα επιπλέον μέτρα που προκύπτουν από την νεότερη καταμέτρηση σε ισόγειο και όροφο (από τη στιγμή μάλιστα που η προσθήκη ακολούθησε το περίγραμμα του υπάρχοντος ισογείου και δεν υπερέβη την επιτρεπόμενη δόμηση) ή το αγνοώ και ασχολούμαι μόνο με την προσθήκη του δωματίου;

Υπ' όψη πως πρόκειται να γίνει μεταβίβαση και υπάρχει εξαρτημένο τοπογραφικό από το οποίο και διαπιστώθηκαν οι διαφορές.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον δε σε καλύπτουν οι αποκλίσεις, πρέπει να δηλωθεί ό,τι διαφέρει από τα σχέδια, ακόμα και αν φταίει η λάθος αποτύπωση της ΟΑ προσθήκης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.