Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποζημίωση σε περίπτωση αργοπορίας σύνδεσης έργου Φ/Β


Icecut

Recommended Posts

Τη Δευτέρα αιτήθηκα στη ΔΕΗ Κορίνθου σύνδεση Φ/Β σταθμού επί στέγης.Την Δευτέρα το μεσημέρι το συνεργείο ήταν εκεί..όμως... είχα μια μικρή έλλειψη σε MC4 connectors δεν είχα προλάβει να τα συνδέσω και μου έκοψαν πρόστιμο 27Ε.Το θέμα είναι ότι πήγα από τη ΔΕΗ και τους διαμαρτυρήθηκα (μικρό το πρόστιμο ,μεγάλο το γαμώτο!!),καθώς τους είπα ότι σε όλη αυτή την ιστορία έχουμε μόνο υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα.Εκεί λοιπόν η υπάλληλος μου είπε ότι έχουμε και δικαιώματα..και πως αν καθυστερήσει για παράδειγμα ένα έργο να συνδεθεί στο δίκτυο πέραν των 20 ημερών,τότε υπάρχει ρήτρα και ο πελάτης δικαιούται αποζημίωση.Παρόλα αυτά δε μπορώ να βρω κάτι κάπου και είναι πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?

Link to comment
Share on other sites

Σε πελάτη μας,ήρθε ο εργολάβος να συνδέσει τα ρολόγια και του άλλαξε τις φάσεις(έχει τριφασική παροχή) με αποτέλεσμα να του κάψει την πλακέτα του κλιματιστικού.Πήρε τηλέφωνο στη ΔΕΗ και το μόνο που κατάφερε ήταν να βριστεί.

Link to comment
Share on other sites

Πως φαινεται οτι μερικοι δεν εχουν μπλεξει καθολου με δημοσιο...Μακαρι παληκαρια να βγαλετε ακρη και μετα να εχετε μπει σε 'μαυρη λιστα'.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.