Μετάβαση στο περιεχόμενο

Allplan - Η πλήρης σχεδιαστική πλατφόρμα από την Nemetschek


Techscience

Recommended Posts

To Allplan, προιόν της Nemetschek - της μεγαλύτερης εταιρίας τεχνικού λογισμικού στην Ευρώπη - αποτελεί μία από τις πληρέστερες σχεδιαστικές πλατφόρμες στον κόσμο, αφού καλύπτει όλους τους τομείς του κτιριακού σχεδιασμού: από απλή 2D σχεδίαση, 3D μοντελοποίηση, αρχιτεκτονική 3D σχεδίαση, παραγωγή στατικών σχεδίων, 2D και 3D πολεοδομικό σχεδιασμό, σχεδιασμό μηχανολογικών εγκαταστάσεων, ενεργειακή αποτίμηση, προμετρήσεις ποσοτήτων, προσδιορισμό του κόστους, και άλλα πολλά...

 

Το Allplan - το 1ο λογισμικό που εισήγαγε την φιλοσοφία ΒΙΜ - σας υποστηρίζει από την αρχική ιδέα έως και τα λεπτομερή κατασκευαστικά σχέδια, την οικονομική παρακολούθηση, την παρουσίαση και την προβολή του έργου. Οι εφαρμογές που μπορεί να έχει είναι πρακτικά απεριόριστες: απλά κτιριακά έργα, εσωτερική αρχιτεκτονική, έργα υποδομής, πολεοδομικός σχεδιασμός, εμπορικά, αθλητικά και πολιτισμικά κέντρα, και άλλα πολλά…

 

WA_Spanien_Fassade.jpg

 

 

Με το Allplan τα όποια εμπόδια μεταξύ διδιάστατης και τρισδιάστατης σχεδίασης εξαφανίζονται. Έτσι, δεν είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε σχέσεις μεταξύ διδιάστατων και τρισδιάστατων χώρων - αυτές οι απόψεις είναι απλά διαφορετικές αναπαραστάσεις του ίδιου μοντέλου. Οπότε δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στην ακρίβεια μεταξύ των κατόψεων, των όψεων, των τομών και των προοπτικών απόψεων. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε στην άποψη που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ ή τις προτιμήσεις σας. Έτσι μπορείτε να κινηθείτε εύκολα από το τρισδιάστατο σχέδιο, την μοντελοποίηση στερεών, την φωτορεαλιστική (photo-realistic) απόδοση και την τρισδιάστατη κίνηση, στον σχεδιασμό λεπτομερειών και την παραγωγή εκτυπώσεων.

 

Δουλεύοντας με το Allplan, σας παρέχεται μια μοναδική ολοκληρωμένη λύση που έχει εφαρμογή και στους υπόλοιπους κλάδους εκτός της αρχιτεκτονικής. Έτσι, ένα μοντέλο Allplan που δημιουργήθηκε στο γραφείο σας, μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί και να επεξεργαστεί σε αντίστοιχα προγράμματα πολιτικού μηχανικού, μεταλλικών κατασκευών, μηχανολογικών εγκαταστάσεων, διαχείρισης ακινήτων, κ.α.

 

Bewehrung.jpg

 

 

Στην έκδοση Engineering, το Allplan προσφέρει μέσα από το ίδιο περιβάλλον μοναδικές δυνατότητες 2D και 3D σχεδίασης οπλισμών, για αυτό και για πολλά χρόνια θεωρείται ως το κορυφαίο πρόγραμμα στην παραγωγή κατασκευαστικών σχεδίων / ξυλοτύπων. Το μοναδικό περιβάλλον χρήσης επιτρέπει στον μελετητή να σχεδιάσει με εκπληκτική ταχύτητα σε 3D μορφή οποιονδήποτε τύπο οπλισμού, όσο πολύπλοκη και να είναι μία κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα. Οι εφαρμογές που έχει το Allplan Engineering είναι απεριόριστες: κτιριακά έργα, γέφυρες, έργα υποδομής, δεξαμενές, θεμελιώσεις, και άλλα πολλά..!

Σε συνεργασία και με το στατικό πρόγραμμα Scia Engineer προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη λύση για Πολιτικούς Μηχανικούς.

 

Παρακολουθήστε

ένα demo video για το Allplan από την Nemetschek

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.techscience.gr

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.