Μετάβαση στο περιεχόμενο

To Allplan διατίθεται αποκλειστικά από την TechScience


Techscience

Recommended Posts

logo.jpg

 

Μία νέα σελίδα ανοίγει στην ελληνική αγορά, η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της εταιρίας μας και της Nemetschek AG για την αποκλειστική διάθεση και υποστήριξη του σχεδιαστικού προγράμματος Allplan, ένα από πιο διαδεδομέμα προγράμματα CAD στην ευρωπαική, και όχι μόνο, αγορά.

Με την συμφωνία αυτή που έχει ισχύ από την 1/1/2012, η TechScience είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ομίλου Nemetschek (όπως αναφέρεται και στο επίσημο site της εταιρίας), με την ευθύνη να προωθεί και να υποστηρίζει το Allplan με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Ελλάδα. Η Nemetschek αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία τεχνικού λογισμικού στην Ευρώπη, με μερικά από τα κορυφαία λογισμικά στον τομέα τους: Allplan, Scia Engineer, Cinema 4D, Archicad, κ.α.

 

Σκοπός μας για τα επόμενα χρόνια είναι να δώσουμε στο Allplan την θέση που του αξίζει στην ελληνική αγορά (όπως άλλωστε έχει συμβεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου το Allplan κατέχει την πρώτη θέση σε αριθμό χρηστών) και να δώσουμε μία νέα προοπτική στους υπάρχοντες χρήστες, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην σωστή τεχνική υποστήριξη, η οποία θεωρούμε ότι παίζει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην επιτυχία ενός προγράμματος.

 

Σε ένδειξη καλής θέλησης για το ξεκίνημα μία νέας συνεργασίας με όλους τους υπάρχοντες χρήστες, η εταιρία μας θα προσφέρει 3 μήνες δωρεάν υποστήριξη, ανεξαρτήτως της έκδοσης που διαθέτουν. Προϋπόθεση για να ισχύει η προσφορά αυτή είναι να δηλώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε εδώ. Η ημερομηνία έναρξης της υποστήριξης, είναι η μέρα που θα συμπληρώσετε την φόρμα.

 

Για οποιοδήποτε ερώτημα ή οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε σχετικά με το Allplan, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο www.techscience.gr

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.