Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικόπεδο αποτελεί κοινόχρηστο χώρο


Recommended Posts

καλημέρα! ένα οικόπεδο εντός σχεδίου, σχεδόν εξ ολοκλήρου φαίνεται ότι αποτελεί Κοινόχρηστο Χώρο στην πολεοδομική μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί. σε ποιες ενέργειες πρέπει να προβεί ο ιδιοκτήτης για το οικόπεδό του;

Link to comment
Share on other sites

Ισως του δώσουν σε κάποιο άλλο μέρος οικόπεδο.Θα υπάρξουν και κάποιες αποζημιώσεις.Πρώτα όμως πρέπει να πάρει τα αποσπάσματα χαρτών (πριν και μετά) από τον Δήμο καθως και τον πίνακα της Π.Ε. και μετά στην Πολεοδομία για να του πουνε τι θα κανει.Ισως χρειαστεί και κάποια διορθωτική κλπ κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Εαν του έχουν αποδώσει οικόπεδο σε άλλη θέση της Π.Ε. θα αναγράφεται στους πίνακες της πράξης εφαρμογής, οπότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τους πίνακες.

Ενδέχεται το οικόπεδο να απαλλοτριώθηκε για την δημιουργία ΚΧ οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορεί ενδεχόμενα να γίνει άρση απαλλοτρίωσης αν δεν έχει αποζημιωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, συμβουλεύσου και δικηγόρο γι αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.