Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός και προσαρμογή σε διαφημιστική πινακίδα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό thread! Θα ήθελα να κάνω μιαν ερώτηση... σαν φοιτητής δουλέυω συνήθως σε Πινακίδες < Α0, Α1 κλπ. και αραιότερα έχω τυπώσει και σε ελεύθερες διαστάσεις που απαιτούνταν μεγαλύτερη επιφάνεια χαρτιού! Για τον φωτορεαλισμό δουλεύω 3D Studio Max + Mental Ray και Photoshop... συνήθως

εκτελώ τα render σε ανάλυση 1024 χ 768, αποθηκεύω σε μορφή jpeg και δουλεύω στη συνέχεια στο Photoshop κυρίως στα 300 dpi... με τις επιλογές αυτές έχω μιαν ικανοποιητική ανάλυση όταν προσαρμόζω την τελική μου Πινακίδα καθώς τοποθετώντας την αποκτειθήσα εικόνα με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω έχω μιαν ικανοποιητική διάσταση και ανάλυση!

Τελευταία προσπαθώ να επεκτείνω τις γνώσεις μου σε θέματα ανάλυσης κλπ. ενώ παράλληλα αφορμή για να γράψω μου έδωσε μια διαφημιστική πινακίδα ενός έργου προς πώληση (κατοικίες σε περιοχή παραθερισμού)... και εδω θα ήθελα να ρωτήσω:

Ποιά είναι καταρχήν και ως επι το πλείστον τα συνήθη μεγέθη (διαστάσεις) αυτών των Πινακίδων (δεν ξέρω και αν ο όρος που χρησιμοποιώ είναι σωστός) και σε κάθε περίπτωση εφόσον σε απλό μάτι προκύπτουν μεγαλύτερα από τις διαστάσεις ενός Α0 χαρτιού, αν κοιτάξω αυτές τις μέρες και έρθω σε επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο που τις παράγει και τις πωλεί (αλήθεια θα μπορούσα να έχω μερικά παραδείγματα διότι δεν έχω υπόψιν ; ) και μου δώσει τις συγκεκριμένες διαστάσεις τελικής εκτύπωσης που θα κάνει, αν αναλάβω από μόνος μου το Design της Πινακίδας με τον τρόπο που δουλεύω τις εικόνες και που περιέγραψα παραπάνω θα έχω εκτιμάτε πρόβλημα σε ανάλυση και γενικότερα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by Arkhi+Tekton
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.