Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκίνημα με φωτοβολταϊκά


Recommended Posts

Γεια σε όλους σας, είμαι νέα μηχανολόγος μηχανικός και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος συνάδελφος να με κατατοπίσει στο εξής:

Για να ασχοληθώ με τα φωτοβολταϊκά πως πρέπει να κινηθώ... ;

έχει έρθει κάποιος πελάτης για φωτοβολταϊκά και του έχω πει ότι συνεργάζομαι με κάποιον άλλο συνάδελφο για την εγκατάσταση.Είναι σωστό;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα χρόνο που έχω ανοίξει το δικό μου γραφείο και δεν έχω κάποια προυπηρεσία.Μέσα σ'αυτό τον χρόνο δεν μου έχει ξανατύχει να ασχοληθώ με Η/Μ εγκαταστάσεις.

Τώρα όσον αφορά γνώσεις σε ηλεκτρολογικά από την σχολή και όσα έχω διαβάσει γαι την τεχνολογία των φ/β,

Απλά η μελετη των φ/β πιστεύω ότι μπορεί να βγει με αρκετό διάβασμα.Η ευθύνη της εγκατάστασης με απασχολεί και γενικά πως πρέπει να κινηθώ με εταιρίες...

Link to comment
Share on other sites

Θα σου ελεγα οτι καποια πραγματα μπορεις οντως να τα μαθεις απο διαβασμα, αλλα την πρακτικη εμπειρια πως θα την αποκτησεις?

Η πρακτικη εμπειρια χρειαζεται για παραδειγμα στον υπολογισμο των καλωδιων για την παραγγελια τους.Αυτο ειναι το πιο απλο.

Θα σου προτεινα να μην αναλαβεις μια δουλεια μονη σου γιατι σιγουρα θα κανεις λαθη που μπορει να πληξουν το ονομα σου.Βρες καποιον πεπειραμενο και μοιρασου τη δουλεια ή ακολουθησε τον για να μαθεις,για κανα χρονο.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα και εγώ δεν σκεφτόμουν με τίποτα να την αναλάβω μόνη μου.Δεν παίρνω τέτοιο ρίσκο.Απλά σκεφτόμουν γενικά πως να αρχίσω μόνη μου..Μάλλον για αρχή θα περιοριστώ μόνο στο διάβασμα...Ευχαριστώ πολύ...!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.