Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτρολογικό σχέδιο με trial 4Μ


TERRY23

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ(ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ...) ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ!

 

ΛΟΙΠΟΝ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 4Μ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΙΝΑΚΑ,ΥΠΟΠΙΝΑΚΑ,ΚΛΠ .

ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ AUTOCAD ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ 4Μ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΛΙΓΟ...

 

:grin:(ΟΦΗΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ TRIAL KAI ΦΕΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ....) :grin:

Edited by TERRY23
Link to comment
Share on other sites

Καλώς μας ήρθατε !

 

Αν θέλετε μην μας γράφετε με έντονα και κεφαλαία , είναι σαν να μας φωνάζετε . Και δεν υπάρχει λόγος νομίζω .

 

Σχετικά με αυτό που ζητάτε , η απάντηση έχει ως εξής : Στην δοκιμαστική (trial) έκδοση που κατεβάσατε , μπορείτε προφανώς να περάσετε στοιχεία , να κάνετε επιλύσεις και να αξιολογήσετε το πρόγραμμα αλλά ακριβώς επειδή είναι η δοκιμαστική έκδοση , κάποιες λειτουργίες του πλήρους προγράμματος είναι απενεργοποιημένες από την εταιρεία ανάπτυξης του λογισμικού . Γι' αυτό και δεν σας παρέχεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε τους υπολογισμούς και τις μελέτες σας. Λύση για το πρόβλημά σας λοιπόν είναι να αποκτήσετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει σε ειδική μειωμένη τιμή .

 

Από τη στιγμή που είστε φοιτητής , σε συννενόηση με κάποιον καθηγητή υπεύθυνο σε θέματα λογισμικού , μπορείτε να προσεγγίσετε επίσημα την 4Μ που είναι η κατασκευάστρια εταιρεία και να ζητήσετε μειωμένη τιμή για φοιτητική - σπουδαστική χρήση .

 

Περισσότερες πληροφορίες : http://www.4m.gr/fine.html ή στo τηλέφωνo : 210 68.57.200

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.