Μετάβαση στο περιεχόμενο

FESPA


 
ilias_83

Recommended Posts

Γνωριζει κανεις που μπορω να κατεβασω σπασμενο το ******* ?Για να μην παρεξηγηθω γιατι καταλαβαινω πολλοι εχετε πληρωσει για να το παρετε το χρειαζομαι μονο για ιδιωτικη χρηση, οχι για να βγαλω αδεια. Αν καποιος εχει μια πληροφορια θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω.

 

 

 

Διαβάστε παρακαλώ εδώ .

 

Γράφει μεταξύ άλλων :

 

Το Φόρουμ καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε αναφορά σε "σπασμένα" προγράμματα, την οποιαδήποτε αναφορά σε sites/forums/portals όπου μπορεί κάποιος να βρει παράνομα εγχειρίδια χρήσης ή κωδικούς για να "ξεκλειδώσει" προγράμματα, καθώς επίσης και την κατά οποιονδήποτε τρόπο προώθηση και διακίνηση, τόσο των εν λόγω προγραμμάτων, όσο και αντιγράφων εγχειριδίων χρήσης προγραμμάτων.

 

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και ως εκ τούτου η διακίνησή τους με οποιονδήποτε τρόπο πέραν αυτού που η εκάστοτε ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει καθορίσει ως νόμιμο, αποτελεί παράνομη πράξη και αυτονόητα επιφέρει ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση ποινικής δίωξης.

 

Το Φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένο να προσφέρει κάλυψη σε ανάλογες ενέργειες όπως και σε μέλη που προβαίνουν σ΄αυτές, καθώς αφενός κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο προς τις αρχές του και τη φιλοσοφία του περί ελεύθερης μεν, νόμιμης δε διακίνησης γνώσης, αφετέρου θα αποτελούσε και για το ίδιο το Φόρουμ ποινικό αδίκημα.

 

Αγαπητέ , όλοι μας για ιδιωτική χρήση πληρώσαμε και το χρησιμοποιούμε . Είτε για άδειες , είτε ιδιωτικά όπως κι εσείς . Πληρώνουμε αδρά κάθε χρόνο για updates , υποστήριξη κ.λ.π.

 

Ευχαριστώ . gvarth.

Edited by gvarth
Σπασμένα προγράμματα
Link to comment
Share on other sites

Προβλέπω κλείδωμα του θέματος...

 

Θα σου πρότεινα να δανειστείς το πρόγραμμα για λίγες μέρες από κάποιον μηχανικό (οι δουλειές είναι πεσμένες έτσι κι αλλιώς).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.