Μετάβαση στο περιεχόμενο

webTV : Μετάδοση της Ημερίδας του ΤΕΕ -ΤΑΚ με θέμα "25 χρόνια Ε.Γ.Σ.Α '87 και τώρα...τι;"


GRTOPO

Recommended Posts

Από το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του ΤΕΕ λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου.

 

Το Michanikos.gr σε συνεργασία με το ΤΕΕ ΤΑΚ και το συνάδελφο Α.Τ.Μ Κων/νο Χαμηλοθώρη θα μεταδώσει μέσω του web tv την ημερίδα που διοργανώνεται στις 29-6-2012 καθώς και την 7η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών στις 30-6-2012.

 

Δελτίο Τύπου ΤΕΕ-ΤΑΚ:

 

Την Παρασκευή και το Σάββατο 29 – 30 Ιουνίου, έχουν ραντεβού στο Ηράκλειο οι ανά την Ελλάδα Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί (ΑΤΜ) στην 7η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του κλάδου μεταφέροντας το μήνυμα «Σχεδιάζουμε Συλλογικά και Παρεμβαίνουμε Δυναμικά». Οι εργασίες του διημέρου της Συνδιάσκεψης συνδιοργανώνονται από τον Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Κρήτης (ΣΔΑΤΜ Κρήτης), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ) και τα τοπικά τμήματα του ΠΣΔΑΤΜ των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου.

Την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012, στις 09:30’ το πρωί ξεκινά η Συνδιάσκεψη με μια σημαντική ημερίδα-συζήτηση για τις εξελίξεις στα γεωδαιτικά συστήματα αναφοράς με τίτλο: «25 χρόνια ΕΓΣΑ’87 … και τώρα τι;». Η ημερίδα θα διεξαχθεί στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, πάρκο Θεοτοκόπουλου) και αναμένεται να την παρακολουθήσουν αρκετοί μηχανικοί αφού τα γεωδαιτικά συστήματα αναφοράς σχετίζονται άμεσα με τα εξαρτημένα τοπογραφικά τα οποία απαιτούνται πλέον υποχρεωτικά στην έκδοση οικοδομικών αδειών, στη ρύθμιση αυθαιρέτων αλλά και στις περισσότερες μεταβιβάσεις.

Στην ημερίδα ως κεντρικός ομιλητής θα μιλήσει και θα βραβευθεί για το επιστημονικό έργο και την προσφορά του ο κ. Γεώργιος Βέης, ομότιμος καθηγητής του Ε.Μ. Πολυτεχνείου και πρόεδρος του ΑΣΕΠ, εμπνευστής και ιδρυτής του ΕΓΣΑ’87 καθώς και του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας ενώ θα μιλήσουν ακόμη έγκριτοι καθηγητές από το Ε.Μ. Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων και εξειδικευμένοι επαγγελματίες στα γεωδαιτικά δίκτυα.

Το Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012, στις 10:00’ το πρωί η συλλογική καρδιά των ΑΤΜ θα χτυπά ξανά δυνατά στην Κρήτη. Οι εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών συλλόγων πιστοί, στο ετήσιο ραντεβού, θα βρεθούν στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ (Πρεβελάκη και Γρεβενών) και θα συζητήσουν τις εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο των ΑΤΜ, ο οποίος δεν μένει αλώβητος από την κρίση που πλήττει τη χώρα, διαμορφώνοντας τη στρατηγική για τη συλλογική έκφραση και δράση του κλάδου.

Παράλληλα με τις εργασίες της ημερίδας (29.06) και της συνδιάσκεψης (30.06) στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει έκθεση γεωδαιτικού εξοπλισμού και υπηρεσιών από καταξιωμένες εταιρείες.

Κάθε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός (αλλά και Πολιτικοί Μηχανικοί και Υπομηχανικοί) μπορεί και πρέπει να δώσει το παρόν και τις δυο ημέρες προκειμένου να έχει από πρώτο χέρι αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση για τις εξελίξεις στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιστημονικό και επαγγελματικό περιβάλλον για ένα κλάδο που δρα πάντοτε με καινοτόμο προσέγγιση στην αιχμή της τεχνολογίας.

 

Συζήτηση για το θέμα εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/29670-michanikosgr-webtv-7%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%91%CE%B3%CF%81-%CE%A4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD-%CE%9C/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.