kk_314 Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 05:48 πμ Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 05:48 πμ Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το τελευταίο βήμα της οριστικής υπαγωγής στο σύστημα αυθαιρέτων.Έχω πληρώσει την εφάπαξ καταβολή με 20% έκπτωση και το σύστημα έχει ενημερωθεί για την πληρωμή. Κάνω το επόμενο βήμα που δείχνει το βίντεο του ΥΠΕΚΑ δηλαδή κάνω οριστική υποβολή δήλωσης και κλικάρω στο '' Δήλωση κατοχής μελετών και λοιπών στοιχείων'' ή αυτό το βήμα γίνεται όταν το σύστημα θα είναι έτοιμο να δεχτεί τα σχέδια? Ευχαριστώ.
tzeno Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 06:31 πμ Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 06:31 πμ Μπορεις και τωρα. Μεχρι τελος του χρονου ομως πρεπει να περασεις και τα στοιχεια (υποψιν πως ηδη εχει ανοιξει το συστημα και μπορεις να τα φορτωσεις, διαβασε οδηγιες)
kk_314 Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 07:27 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 07:27 πμ Σε ευχαριστώ πολύ. Μια κατασκευή στο δώμα από οπλισμένο σκυρόδεμα ανήκει στο Δελτίο Δομικής τρωτότητας κατηγορίας 2 και που μπορώ να το βρώ?
χαιδω Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 02:05 μμ Δημοσιεύτηκε July 23, 2012 at 02:05 μμ Σε ευχαριστώ πολύ. Μια κατασκευή στο δώμα από οπλισμένο σκυρόδεμα ανήκει στο Δελτίο Δομικής τρωτότητας κατηγορίας 2 και που μπορώ να το βρώ? δεν έχει βγει ακόμα. αναμένουμε.....Υπάρχει και σχετικό θέμα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα