Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπογραφή μπλοκ φύλλων καυσαεριων από διπλωματούχους Μηχανολόγους


Recommended Posts

Παραθέτω ανακοίνωση από το ΣΜΗΒΕ (σύλλογος Μηχ/γων-Ηλεκ/γων Βορείου Ελλάδος):

 

"Σύμφωνα με το άρθρο 5, παρ. 3 της νέας νομοθεσίας (Υ.Α. 189533/11 ΥΕΚ Β 2654/9-11-2011), σχετικά με τη λειτουργία των σταθερών εστιών καύσης, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση και υπογραφή του φύλλου συντήρησης από τον συντηρητή μετά από κάθε συντήρηση, επισκευή ή ρύθμιση (συμπεριλαμβανομένης και της ρύθμισης για τη θέση της εγκατάστασης σε λειτουργία για πρώτη φορά).

Ο ΣΜΗΒΕ έχει εκδώσει μπλοκ φύλλων συντήρησης, κατά το πρότυπο του Παραρτήματος I της προαναφερθείσας Υ.Α., και το οποίο διατίθενται στα μέλη του σε προσιτή τιμή (5 €, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%).

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθεύονται το μπλοκ από τα γραφεία του Συλλόγου από Δευτέρα – Πέμπτη 11:00-19:00 & Παρασκευή 11:00-16:30, το οποίο στη συνέχεια θα πρέπει να θεωρηθεί από την Δ/νση Περιβάλλοντος Μοναστηρίου 12, 4ος όροφος. Προκειμένου να θεωρηθεί το μπλοκ από το αρμόδιο τμήμα της Δ/νσης Περιβάλλοντος ζητούνται οι κωδικοί οικονομικής δραστηριότητας Κ.Α.Δ. 43.22.12.04, 43.22.20.02 και 33.12.14.00, που δηλώνονται στη εφορία."

 

 

Υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη από τον ΠΣΔΜ-Η για διπλωματούχους Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς στην Αθήνα? Επίσης ξέρετε αν κάποια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ στην Αθήνα σφραγίζει τα μπλοκ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

συνάδελφε, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση θα σου πω ότι ο ΣΜΗΒΕ είναι εξαιρετικά ενεργός σύλλογος και αν σκεφτείς ότι έχει καταφέρει ίσως πιο πολλά από τον πανελληνιο που έχει χρηματοδότηση από το ΤΕΕ ο νόων νοείτο.. Γενικά μην περιμένεις πολλά απο τον ΠΣΔΜ-Η..

Φύλλα μπορείς να βγάλεις και εσύ σε ένα τυπογραφείο αρκεί να τηρήσεις το ΦΕΚ (εγώ έχω τόσο δικά μου όσο και του ΣΜΗΒΕ)..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.