Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασίες κατα ΝΟΚ


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα,

θα ήθελα μια απορία να μου λύθει. Όταν καταθέτουμε αρχικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έγκριση δόμησης καταθέτουμε απο την αρχή όλη την συμφωνηθήσα αμοιβή μας ή μπορούμε να την σπάσουμε σε δύο μέρη μιας και μετέπειτα θα προχωρήσουμε σε Άδεια δόμησης ? Το λέω γιατί ενδέχετε ο πελάτης να μην προχωρήσει άμεσα στο δεύτερο στάδιο αλλα μετά π.χ απο 7 μήνες και δεν δίνει όλα τα λεφτά της αμοιβής τι γίνετε τότε?

Και κάτι ακόμα. Συμφωνητικά τελικά πότε καταθέτουμε λίστα και αντίγραφα στην εφορία? Κάθε τρίμηνο ή στο τέλος του έτους?

Σας Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Θα καταθέσεις στην έγκριση δόμησης τις αμοιβές των μελετών που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κάνει για να μπορέσεις να συντάξεις τα σχέδια της έγκρισης δόμησης, δηλαδή αρχιτεκτονικά και τοπογραφικό.Αν θες και περισσότερα αλλά όχι λιγότερα.

Συμφωνητικά για την ώρα πουθενά, παρά μόνο μια συγκεντρωτική λίστα στη ΓΓΠΣ κάθε Φεβρουάριο μια φορά για κάθε έτος (αν ξεκινήσει ποτέ και αυτό)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.