Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχιτέκτονες στο Άμπου Ντάμπι


kosmoarch

Recommended Posts

Γειά σας.

 

Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους, κυρίως αρχιτέκτονες, σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στο Αμπου Ντάμπι, σήμερα. Αν είναι κάποιος εκεί και εργάζεται να επικοινωνήσουμε. έχω δίπλωμα, μεταπτυχιακά σε αγγλία και εμπειρία περίπου 6 ετών. τί αμοιβές υπάρχουν?, υπάρχει κάποιο γραφείο στην Αθήνα που ασχολείται με τέτοιες θέσεις? ευχαριστώ...

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι οι αρχιτεκτονικές μελέτες γίνονται στα κεντρικά των γραφειών, πχ στο Λονδίνο, το Παρίσι, κλπ. Σε δεύτερο χρόνο, μπορεί και να στείλουν 1-2 αρχιτέκτονες στο έργο επιτόπου για να λύνουν προβλήματα, να παίρνον μέρος στα site meetings και να δικαιολογούν την αμοιβή τους.

 

OK, μπορεί να φαίνεται στο website των Foster and Partners οτι έχουν γραφείο στο Abu Dhabi, αλλά μην περιμένεις να δεις και ενα ολόκληρο όροφο γεμάτο αρχιτέκτονες και 3D printers...

 

Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς τα site των γραφείων που ξέρεις στην Αγγλία και να δεις ποια έχουν γραφείο στο Abu Dhabi. Εφόσον έχεις και αγγλικό πτυχίο και προυπηρεσία, θα είναι πιο εύκολο να το κάνεις μέσω αυτής της οδού.

Edited by Topap
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.