Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοπογραφικό για Υπ. Μεταφορών & Δικτύων


Recommended Posts

Γεια σας συνάδελφοι,

 

Το Υπ. Μεταφορών (το αναφέρω έτσι για να καταλαβαινόμαστε) ζητάει τοπογραφικό για την θέση πάρκινκ σε έναν ιδιοκτήτη φορτηγού. Ο ιδιοκτήτης έχει ένα οικόπεδο εντός οικισμού στο οποίο έχει 1στρ. ελεύθερο Στο οικόπεδο δεν έχει βγει οικοδομική άδεια και οι κατασκευές που έχει μέσα είναι από ξύλα και λαμαρίνες (πρόχειρη στάνη και αποθήκη για οικογενειακή κατανάλωση) τα λεγόμενα κοτέτσια.

Τι δείχνουμε εκεί στο τοπογραφικό; Τα δείχνουμε αυτά; Στο τοπογραφικό αυτό πρέπει να έχουμε και όρους δόμησης κτλ; Ο ιδιοκτήτης θα το πάει εφορία(ίσως) και Υπ. μεταφορών για να δείξει ότι διατίθεται χώρος στάθμευσης με αφορμή μια άδεια που θέλει να βγάλει ως ιδιοκτήτης φορτηγού. Ο ιδιοκτήτης είναι συγγενικό πρόσωπο και δεν θα υπάρχει αμοιβή. Απλά να μην βρούμε και τον μπελά μας.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

είναι η ιδια υπόθεση με εχθες που ρώτησες? σε αλλο topic?

Edited by stavrosa
Link to comment
Share on other sites

δεν μπορώ να ρωτήσω για τα τοπογραφικά στην ομάδα των συγκοινωνιακών .. ούτε οι τοπογράφοι μπορούν να απαντήσουν για τις προδιαγραφές πάρκινγκ και την τεχνική έκθεση του υπ. μεταφορών. ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.