Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοπογραφικό διάγραμμα εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Υπάρχει συμβόλαιο με 25 στρέμματα και η συμβολαιογράφος θέλει να πάμε με χρησικτησία να δηλώσουμε για 1 από τους 5 κληρονόμους 4 στρέμματα για να φιξάρουμε νόμιμη κατάτμηση.

Για μένα αυτή η μέθοδος μπορεί να έχει κυρώσεις? Είμαι υποχρεωμένος να ψάξω τα συμβόλαια εάν υπάρχουν? Σε περίπτωση που στο μέλλον πάει ένας και εμφανίσει το συμβόλαιο ότι ο πατέρας το έχει αποδεχτεί ολόκληρο και αυτή πήγε με χρησικτησία να αποδεχτεί ξεχασμένα 4 στρέμματα τι γίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνοντάς το διαπίστωσα πως δεν έχει νομικές κυρώσεις ο μηχανικός εφόσον στο τοπογραφικό διάγραμμα δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη ότι το αναφερθέν προέκυψε από χρησικτησία και δεν υφίσταται τίτλος ιδιοκτησίας.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν βλέπω να εγκυμονεί κινδύνους για μένα. Θα βάλω τον ιδιοκτήτη να υπογράψει ότι δεν προσκομίστηκαν τίτλοι ιδιοκτησίας και ότι το κατέχει από το έτος ... και θα είμαι καλλυμένος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.