Μετάβαση στο περιεχόμενο

tirbouson

Members
 • Περιεχόμενα

  166
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

tirbouson last won the day on Φεβρουάριος 9

tirbouson had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

5 Ουδέτερη

1 Ακόλουθος

Σχετικά tirbouson

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πάντως η δυνατότητα πληρωμής μέσω κάρτας από το site τους έχει χαλάσει μου είπανε εδώ και 6 μήνες!!!! Ελλαδάρα αθάνατη!!!!!
 2. Κατά την θέαση διαγραμμάτων μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν βρέθηκαν γεωμετρίες. Και δεν εμφανίζει το περίγραμμα του γεωτεμαχίου στο οφχ. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Ωστόσο πέρασε τον έλεγχο πληρότητας.
 3. Άρα με τη λογική αυτή κάποιος που έχει στον ίδιο ΟΤΑ 5 αγροτεμάχια και τα θεωρήσει εντός σχεδίου θα πληρώσει 5 τέλη κτηματογράφησης και όχι 2 όπως ίσχυε παλιά;
 4. Ναι. Στον εντοπισμό φαίνονται οι συντεταγμένες κανονικά. Και σε άλλο που ολοκλήρωσα εκτός σχεδίου πάτησα επίσης προεπισκόπηση δήλωσης και το έβγαζε εντός σχεδίου/οικισμού.
 5. Στη νέα εφαρμογή έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα να επιλέγεις εντός σχεδίου/εντός οικισμού ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Το βάζει αυτόματα μετά τον εντοπισμό; Έχω περίπτωση εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο και πατώντας προεπισκόπηση δήλωσης μου το εμφανίζει εντός σχεδίου/οικισμού.
 6. Στα κεντρικά. Αυτό μου έστειλαν σαν απάντηση σε μία από τις 2 δηλώσεις που έχω υποβάλει: Αγαπητέ κ. ...................................., Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η δήλωσή σας είναι οριστική. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση Με εκτίμηση Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης Διαδικτυακών Εφαρμογών Ελληνικού Κτηματολογίου Η 2η ακόμα εκκρεμής!!!! Τους είχα ρωτήσει αν είναι γενικό το πρόβλημα και φυσικά δεν απάντησαν. Αθάνατη Ελλάδα!!!Ποτέ τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει σωστά....
 7. Επειδή απ'ότι καταλαβαίνω είναι χιλιάδες τα προβλήματα με τις πληρωμές τις περνάνε χειροκίνητα!
 8. Πρέπει δηλαδή σε κάθε περίπτωση που δεν πάει στις υποβληθείσες να στέλνουμε email? Και μετά από πόσες ημέρες πήγε στις υποβληθείσες;
 9. Έγινε δήλωση 7.2.2019 και πληρωμή την ίδια μέρα. Ακόμα και σήμερα η δήλωση εκκρεμής. Φυσικά στο email δεν απαντά κανείς.
 10. Ευχαριστώ πολύ!!! Μήπως υπάρχουν και οι γύρω από αυτήν γιατί είδα τελικά ότι δεν πέφτω σε αυτή.
 11. Υπολειπόμενος Χρόνος: 1 μήνας and 19 days

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  https://support.lenovo.com/gr/el/solutions/pd024595 Διπύρηνος στα 2.6 Ghz με 4GB ram DDR3, 500GΒ σκληρό δίσκο και DVDRW. Αναβαθμίζεται μέχρι i7 και 16gb ram. Άριστο λειτουργικά. Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος. Στέλνεται σε όλη την Ελλάδα με tracking number με δικά μου έξοδα.

  100,00€

 12. Δεν το γλιτώνουμε αυτό ότι και να κάνουμε συνάδελφε!
 13. (από μεταφορά. Pavlos33) Μήπως έχει κανείς τον 5374_1?
 14. Εδώ 4 ημέρες ήταν off η εφαρμογή τους. Τι φταίει ο πολίτης; Έχει δικαίωμα ακόμα και την τελευταία μέρα να υποβάλει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρεμάσουν τα πάντα;Που να ήμασταν και μεγαλύτερη χώρα δηλαδή.... Εκεί θα ήταν το απόλυτο χάος...
 15. Έπαιρνες κατευθείαν αντίγραφο ηλεκτρονικής υποβολής. Αποδεικτικό υποβολής δήλωσης θα πάρεις μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου (που κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει!). Εδώ υπάρχουν περιοχές που η προθεσμία υποτίθεται λήγει 12.2.2019 και θα περιμένει ο πελάτης 2-3 μέρες να ενημερωθεί η εφαρμογή τους για την πληρωμή για να κάνει την υποβολή; Έχουν πάθει αμόκ όλοι. Υποτίθεται ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή έγινε για να λύσει προβλήματα αλλά τελικά δημιούργησε περισσότερα.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.