Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανάκληση Αδείας ή Αναθεώρηση


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους..

 

Πρόσφατα (2012) εκδόθηκε οικοδομική άδεια για την ανέγερση ξενοδοχείου σε εκτός σχεδίου περιοχή (με το προηγούμενο σύστημα έκδοσης οικοδομικών αδειών, καθώς το αίτημα για την έκδοση είχε κατατεθεί στην αρμόδια Πολεοδομία/Υπ. Δόμησης πριν την εφαρμογή του νέου νόμου περι τρόπου έκδοσης Αδ. Δόμησης κτλ). ΟΜΩΣ, στο ήδη θεωρημένο διάγραμμα κάλυψης φαίνεται ότι : το κτίσμα τιρεί την ελάχιστη απόσταση από τα ορία του γηπέδου, (10τμ) αλλά βάζοντας το κλιμακόμετρο "δειχνει" στην πραγματικότητα άλλη απόσταση (7μ)

Απευθύνθηκα στον μελετητή ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, νααλλά πολύ φοβάμαι ότι μου λέει ψέματα και δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μελέτη. Επίσης, ο συντελεστής δόμησης έχει εξαντληθεί και δεν υπάρχει περιθώριο να μετακινήσω κτίσματα. κτλ.

Εαν αναφέρω αυτό το πρόβλημα στην Υπηρεσία Δόμησης, θα ανακαλέσει την άδεια ;

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να αναφέρεις κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις αν όντως υπάρχει πρόβλημα.Τσεκάρεις λοιπόν μόνος σου τα πλάτη του γηπέδου και τη θέση του κτίσματος και μετά ξαναμιλάς πρώτα με το μηχανικό.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση manolis. Την άδεια την έχω τσεκάρει ξανά, όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ρώτησα άλλο μηχανικό, και μου είπε ότι αν ζητήσω αναθεώρηση, τότε παραπλανώ την πολεοδομία επειδή δεν θα πω όλη την αλήθεια και έτσι το ρισκάρο. Εάν πω όλη την αλήθεια στην πολεοδομία, υπάρχει πιθανότητα να πεί ότι η άδεια εκδόθηκε βάσει παραπλανητικών και ψευδών στοιχείων (επειδή άλλα δείχνει το διάγραμμα κάλυψης και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα) - λόγος για ανάκληση;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.